Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

EBS Romānia lansează noul ERP CLARVISION

25 Martie 2004



Sistemul integrat de gestiune a resurselor întreprinderii - CLARVISION - dezvoltat de EBS România este un software complex conceput pentru piaţa românească, adaptându-se perfect specificului fluxurilor şi proceselor din firmele cu activităţi de
producţie, cu un număr de angajaţi între 100 şi 1000.


Noua interfaţă a sistemului are o grafică modernă şi o ergonomie crescută. Integrarea în aplicaţie a utilitarelor Editor de Rapoarte, Task manager, Job-Server pentru gestionarea automată a unor proceduri, Calculator matematic „de buzunar“ şi Instant messaging „Clarvision Chat“ reprezintă un ajutor considerabil oferit utilizatorilor sistemului CLARVISION.
Intrucât se adresează firmelor cu activităţi de producţie, sistemul a fost dezvoltat pornind de la modulul de gestiune a
producţiei. Funcţionalităţile sistemului mai acoperă următoarele module: Contabilitate financiară, Contabilitate de gestiune, Producţie, Gestiunea stocurilor, Aprovizionare-Desfacere, Salarizare, Resurse umane, Imobilizări, Analiză financiară, Date de bază.


Pentru CLARVISION au optat până în prezent companii producătoare importante din ţara, printre care: UNIMET CUG S.A. (Cluj-Napoca), CIG S.A. (Câmpia-Turzii), TURDEANA S.A. (Turda), AUTONOVA S.A. (Satu-Mare).



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite