Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Siemens Romania a castigat primul European Excellence Award

09 Ianuarie 2012



Siemens a castigat in cadrul galei celebrei competitii europene European Excellence Award, ceremonia avand loc la Amsterdam in prezenta a peste 500 de profesionisti din domeniul comunicarii si al relatiilor publice. Este pentru prima oara cand compania Siemens SRL participa la aceasta competitie de prestigiu reusind sa fie nominalizata in categoria Science & Education cu proiectul Victoria 20.20, campanie derulata impreuna cu agentia Rogalski Grigoriu Public Relations. Acest premiu vine imediat dupa ce la sfirsitul lunii octombrie Siemens a obtinut un Golden Award for Excellence si un Silver Award for Excellence in cadrul competitiei Romanian PR Award pentru aceeasi campanie. "Aceasta recunoastere internationala venita din partea unui juriu de exceptie nu poate decat sa ne onoreze si sa ne intareasca convingerea ca trebuie sa continuam sa abordam teme precum sustenabilitatea in actiunile noastre de comunicare, teme care ne vor influenta cu siguranta viitorul si pentru care trebuie sa oferim raspunsuri care sa dureze", a declarat Dan Santimbreanu - Head of Corporate Communications Siemens SRL


Competiția European Excellence Awards, aflata la a cincea ediție, a premiat anul acesta cele mai bune campanii din 57 de categorii din toate ariile relațiilor publice. Juriul internațional, format din 34 de specialiști, a evaluat 1300 de campanii, apreciate in funcție de creativitate, inovație, eficiența și strategie. Romania a intrat in finala competiției din acest an cu 12 nominalizari și a obținut 2 premii. In categoria cu numarul 13 la care a cistigat denumita Science & Education, celelalte companii nominalizate alaturi de Siemens au fost: Atlas Mural - ATLAS EXPERIMENT AT CERN, The Baylab project – BAYER, The Metropolitan World of Possibilities – METROPOLITAN UNIVERSITY COLLEGE si Law of the Future 2011: How will law evolve in the next twenty years? – THE HAGUE INSTITUTE FOR THE INTERNATIONALISATION OF LAW (HiiL)


Victoria 20.20 si-a confirmat valoarea si intr-o competitie internationala, asa cum este European Excellence Awards - categoria ,,Stiinta si educatie”, castigand astfel al treilea premiu, respectiv unul din cele doua trofee European Excellence cu care se intoarce Romania acasa. Multumesc Siemens Romania pentru ca a crezut tot timpul in ideea noastra si pentru ca ne-au sustinut intr-o categorie grea din competitia European Excellence Awards, unde am concurat impotriva unor campanii cunoscute la nivel international, precum promovarea experimentului de constructie a acceleratorului de particule”, a declarat Alina Damaschin, CEO Rogalski Grigoriu PR.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite