Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

SIVECO vrea sa creasca in 2012 cu 15%

10 Ianuarie 2012



Compania SIVECO Romania si-a prezentat bilantul pentru 2011, considerand anul care tocmai a trecut, unul exceptional. In 2011, compania a încheiat 224 de contracte interne şi internaţionale, şi-a mărit echipa cu 50% şi a câştigat 15 premii.
Rezultatele financiare au fost în acord cu toate aceste performanţe, cifra de afaceri ajungând la 67 de milioane de euro, faţă de 60 de milioane de euro, în 2010.
Pentru 2012 compania îşi propune o rată de creştere de 15%.


„Am avut un an cu foarte multe reuşite. Ne-am consolidat prezenţa pe pieţele internaţionale, unde furnizăm soluţii şi servicii IT atât pentru organizaţii private, cât şi pentru instituţii publice. Evoluţia permanentă a impus creşterea echipei - în prezent avem 1.200 de angajaţi şi pot spune, cu certitudine, că în compania noastră lucrează cea mai bună echipă de IT-işti din România. În acest an sărbătorim 20 de ani de activitate, 20 de ani de când facem proiecte complexe, de anvergură, cu milioane de beneficiari, 20 de ani de când contribuim decisiv la reducerea decalajelor digitale din peste 25 de ţări”, a declarat Irina Socol, Preşedinte şi Director General SIVECO Romania.


În topul celor mai importante 10 realizări in 2011, compania mentioneaza: noile contracte încheiate cu instituţii ale Comisiei Europene, sistemul computerizat de gestiune a operaţiunilor de tranzit vamal pentru Administraţia Vamală din Republica Macedonia, proiectul de informatizare a procesului educaţional din Oman, sistemul de gestionare electronică a documentelor şi a fluxurilor de lucru SIVADOC pentru Primăria din Chişinău, tehnologia cloud pentru afişarea rezultatelor admiterii în licee, sistemul Business Intelligence pentru Administraţia Vamală din Serbia, proiecte finanţate din fonduri europene, continuarea proiectelor mari de eCustoms, eHealth, eLearning, eAgriculture pentru clienţii SIVECO: Autoritatea Naţională a Vămilor, Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, Ministerul Educaţiei, Agenţia de Plăţi şi Intervenţii pentru Agricultură, conferința internaţională eduVision 2020.


„Ne propunem ca în 2012 să menţinem o rată de creştere de 15%, în condiţiile în care avem deja semnate contracte pentru importante proiecte multianuale de informatizare, în pieţele din zona Africii de Nord, Orientului Apropiat şi Mijlociu, CIS şi din Uniunea Europeană”, a adăugat Irina Socol.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite