Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Smart ID lansează Motorola MC2100

12 Ianuarie 2012



Smart ID lansează in Romania computerul mobil industrial Motorola MC2100. Destinat cu precadere pentru aplicatii de receptie produse, inlocuire de produse, picking, transport, managementului preturilor, identificare active si realizare inventar, identificare materii prime aflate in productie, management al retururilor si livrare/identificare colete computerul mobil MC 2100 include cele mai multe optiuni de functionalitati decat orice alt computer mobil din aceasta clasa.


„Mobilitatea este in acest moment cel mai important instrument de crestere a eficientei si de optimizare a proceselor operationale. De altfel, cele mai noi echipamente mobile lansate in acest moment la nivel international confirma aceasta tendinta menita sa sustina orientarea companiilor catre reducerea costurilor si o mai buna viteza de reactie la toate punctele de contact cu clientii. Motorola MC2100 se incadreaza in strategia noastra de atragere a celor mai puternice echipamente mobile destinate clientilor sensibili la nivel de pret”, declara Romeo Iacob, Managing Partner, Smart ID Dynamics Romania S.A.



MC2100 ofera doua tipuri de optiuni de scanare – 1D liniar, 1D laser sau 1D/2D „area imager” – si toate trei capteaza date la prima trecere a scanerului peste codurile de bare, indiferent cat de deteriorate sunt acestea (zgariate, distruse, murdare etc).
MC 2100 este optimizat pentru a fi folosit cu o singura mana. Este foarte usor, cca 228 gr. Include 10 butoane pentru programare aplicatii care fac executia taskurilor foarte usoara. Ecranul are optiune „touch screen” simplificand astfel colectarea datelor.


MC 2100 respecta standardul IP54 cea ce ii permite sa functioneze in ciuda caderilor repetate si inevitabile din industriile in care este folosit – rezista la multiple caderi de la 1,2 m inaltime.
MC2100 permite comunicatiile in grup si private si poate conecta angajati care detin diferite terminale mobile conectate in diferite retele – inclusiv telefoane mobile si terminale radio Motorola de la terte parti cu comunicare in ambele sensuri.


MC2100 este primul computer mobil industrial care suporta HTML5, fundatia aplicatiilor web de ultima generatie. Fiind compatibil cu platforma Motorola RhoElements, aplicatiile create vor arata, se vor comporta si vor functiona la fel indiferent de sistemul de operare folosit: Android, Microsoft Windows Mobile sau Windows CE. Acest lucru inseamna ca nu vor fi necesare aplicatii separate pentru sisteme de operare diferite.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite