Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

ZyXEL lanseaza primul kit Wireless HDMI

16 Ianuarie 2012



ZyXEL Communications, furnizor mondial in domeniul echipamentelor de retea, a lansat modelul WHD6215 - un kit wireless HDMI, echipament dedicat utilizatorilor casnici. Kit-ul a fost conceput pentru a permite conexiuni wireless end-to-end pentru streaming de pe mai multe dispozitive compatibile HDMI (High-Definition Multimedia Interface). Solutia poate fi integrata cu o gama variata de dispozitive, printre acestea numarandu-se console de jocuri, playere Blu-ray sau tablete cu facilitati HD.
Dezvoltarea tehnologiei Wireless a asigurat interoperabilitatea unei game variate de dizpozitive, atat pentru utilizarea personala, cat si pentru utilizarea in mediile profesionale. Dezvoltat special pentru divertisment yi avand ca principala tinta utilizatorii casnici, WHD6215 HDMI Kit permite mai multor dispozitive HDMI sa transmita continut de inalta definitie catre un display HD (televizor, monitor, proiector etc.), conexiunea fiind realizata fara fir.
Conceput pe baza tehnologiei WiHD, solutia are 4 porturi HDMI si un receptor. Transmisia foloseste banda de 60GHz, in locul celei de 2,4 GHz, banda deja ocupata de cele mai multe ori de alte dispozitive. Astfel, solutia elimina problemele legate de interferente si pierderile de date, o problema esentiala in cazul jocurilor video si a streaming-ului multimedia.
„WHD 6215 reprezinta solutia ideala pentru utilizatorii casnici dornici sa foloseasca fara nici un fel de bariere toate dispozitivele multimedia de care dispun. Usor de configurat si compatibil cu o multime de echipamente, kitul wireless HDMI asigura o experienta multimedia completa indiferent ca este folosit pentru o prezentare de pe tableta sau o sesiune de jocuri pe TV”, a spus Octavian Oancea, Country Manager ZyXEL Romania.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite