Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Canon lansează imageFORMULA P-215, cel mai rapid scanner portabil din industrie

17 Ianuarie 2012



Canon Europe a anuntat lansarea modelului imageFORMULA P-215, cel mai rapid scaner USB din industrie destinat birourilor mici sau profesioniştilor ce lucrează la distanţă. Noul scanner portabil cu design ultra compact este compatibil cu sistemele de operare Mac şi PC şi sprijină mobilitatea prin capacitatea de a scana direct câtre aplicaţii din Cloud, precum GoogleDocs, Evernote şi SharePoint.
Alimentat prin cablu USB, imageFORMULA P-215 poate procesa până la 15 pagini pe minut şi este capabil să scaneze la o singură trecere ambele feţe ale unui document. Scanerul include un sertar automat de alimentare a documentelor cu o capacitate de până la 20 de coli, economisind timp preţios atunci când se scanează documente cu mai multe pagini.
Datorită softului CaptureOnTouch Lite integrat, utilizatorii pot folosi modelul P-215 aproape imediat fără a fi necesară instalarea unui soft sau driver adiţional. P-215 include drivere ISIS / TWAIN pentru utilizatorii de Windows şi un driver TWAIN pentru utilizatorii de Mac, oferind astfel conectivitate la standardele din industrie şi utilizare cu o varietate de aplicaţii pentru imagine.
P-215 integreză un sertar special pentru scanarea cărţilor de identitate sau a cardurilor în relief, fiind ideal pentru afaceri din domeniul asigurărilor şi a serviciilor financiare, unde dovada actului de identitate este necesară pentru înregistrate de noi conturi sau la închiderea unei tranzacţii.
Sean Suematsu, director al departamentului European Document Scanning Solutions Canon Europe, a declarat, "Desfăşurarea activităţii de la distanţă a fost una ditren condiţiile de bază pentru o soluţie de scanare. Indiferent dacă lucrezi la birou, de acasă sau pe drum, există o nevoie tot mai mare de digitalizare rapidă, precisă şi uşoară a documentelor. Posibilitatea de a scana direct la biroul central sau câtre aplicaţii găzduite în cloud înseamnă că poţi lucra mai productiv - Indiferent unde te afli "
"Noul ImageFORMULA P-215 se bazează pe succesul obţinut de modelele P-150 şi P-150M, fiind îmbunătăţit cu o serie de progrese tehnologice care satisfac nevoile clienţilor noştri pentru o scanare portabilă de mare viteză. Profesioniştii vor aprecia cu siguranţă dimensiunile sale compacte şi design-ul elegant."
Calitatea la scanare este asigurată de o rezoluţie optică ridicată(maxim 600 dpi) şi caracteristici avansate de procesare a imaginii, cum ar fi detectarea automată a dimensiunii paginii, post procesarea, orientarea automată a textului si detectarea culorii. Noul scaner portabil vine dotat cu o varietate de aplicaţii software puternice, precum CaptureOnTouch, ce oferă o procesare de imagine îmbunătăţită şi scanare la mai multe formate de fişiere precum PDF, PDF / A, TIFF, JPEG şi PowerPoint. PageManager (Mac) şi PaperPort (PC), împreună cu softul BizCard ajută la gestionarea eficientă a documentelor digitale, făcând din P-215 o soluţie de scanare puternică, portabilă şi eficientă.
ImageFORMULA P-215 va fi disponibil în Europa de la începutul lunii ianuarie 2012.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite