Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Novensys aduce terminalul Psion Omnii XT-15

17 Ianuarie 2012



Novensys aduce în piaţă cel mai nou terminal de la PSION, Omnii XT15. Proiectat special pentru mediile de lucru dificile din distribuţie şi logistică, dar şi pentru industriile de retail, producţie şi utilităţi si integrat în soluţiile de mobilitate oferite de Novensys, noul PSION Omnii XT15 răspunde cu succes provocărilor din zona de Supply Chain Management, optimizând fluxul de lucru şi acoperind toate procesele care implică identificarea, procesarea şi transmiterea datelor, prin asigurarea acurateţei acestora.



Construit pe platforma modulară Omnii - lansată odată cu XT10, terminalul XT15 este perfect adaptabil schimbărilor şi noilor cerinţe ce pot surveni în direcţiile de afaceri. Astfel, din ianuarie 2012, orice modul al unui terminal Omnii se poate upgrada gratuit (tehnologie de scanare, display, tastatură, tehnologie de transmisii de date, GPS, memorie) pe toată perioada de viaţă a produsului, prin extra-garanţia şi-Serv.


Specificaţiile noului terminal: durată de utilizare dublă faţă de predecesorul său datorită noilor baterii ce pot fi utilizate până la 20 de ore, carcasă uni-body din magneziu, dublă certificare IP65 şi IP67, precum şi echiparea cu 3 senzori (Accelerometru, GPS, Digital Compass) fac din Omnii XT15 un instrument complet şi indispensabil oricărei afaceri unde controlul, acurateţea si siguranţa datelor, precum şi asigurarea continuităţii reprezintă criterii de bază în selecţia unei soluţii.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite