Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Xerox lanseaza cele mai mici echipamente

17 Ianuarie 2012



Xerox lansează Phaser 3010/3040 şi WorkCentre 3045, destinate în special întreprinderilor mici şi mijlocii.


Xerox Phaser 3010/3040 tipăreşte la o viteză de 20, până la 24 de pagini pe minut. WorkCentre 3045 copiază, scanează, trimite faxuri şi e-mail-uri, tipărind la o viteză de 24 de pagini pe minut. Noile echipamente dispun de cele mai reduse dimensiuni din piaţă şi au la bază motorul de imprimare Hi-Q LED, aceeaşi tehnologie utilizată de câteva dintre echipamentele Xerox pentru arta grafică.



Avantajele tehnologiei HI-Q LED constau în operare silenţioasă, consum redus de energie, fiabilitate crescută şi o calitate ridicată a printurilor, fără utilizarea altor consumabile, cu excepţia tonerului. Toate acestea au ca rezultat exploatarea ieftină pe întreaga durată de viaţă a echipamentului de către clienţi.


„Noile echipamente Xerox reprezintă o premieră pe segmentul lor de piaţă: un preţ mic pe pagină, oferind clientului posibilitatea de a opta pentru un toner original la un preţ mult sub cel al echipamentului. Xerox devine, astfel, prima companie ce aduce în piaţă o viziune nouă, atingând un punct sensibil – preţul pe pagină sau al cartuşului de toner original”, afirmă Marius Trofăşilă, Product Manager Xerox România.


Imprimanta Phaser 3010/3040 şi multifuncţionalul WorkCentre 3045 au la bază tonerul Xerox EA, care consumă cu 20% mai puţină energie decât tonerele obişnuite.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite