Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Wizrom cauta oameni de vanzari

18 Ianuarie 2012



Wizrom Software îşi va creşte cu 30% forţa de vânzări în prima parte a anului pentru a putea răspunde corespunzător tuturor oportunităţilor oferite de piaţă.


„Ne-am planificat o creştere a vânzărilor pe Business Intelligence şi pe mai multe verticale de business, ceea ce ar urma să ne aducă cu 20% mai mulţi clienţi în 2012. Avem o cerere mare de livrare de proiecte de implementare şi trebuie să adresăm clienţii care doresc să semneze cu noi şi cărora le mulţumim pentru încrederea acordată soluţiilor Wizrom”, a declarat Adrian Bodomoiu, Managing Director Wizrom Software.


Procesul de recrutare pentru poziţiile de manager de vânzări în domeniul software şi servicii durează în medie trei luni de zile şi implică utilizarea tuturor canalelor de strangere de informaţii: recomandări, agenţii de recrutare, postarea de anunţuri online etc. LinkedIn este una din sursele de referinţe pentru recrutorii de la Wizrom, alături de orice alt canal de comunicare şi prezentare din social media.


Criteriile de bază în selectarea candidaţilor pentru un loc în echipa de vânzări a Wizrom Software sunt experienţa, cunoaşterea principiilor de business, capacitatea de a relaţiona şi înţelege necesităţile clienţilor, aptitudinile de negociator.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite