Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Konica Minolta a castigat premiul „Line of the Year”

18 Ianuarie 2012



Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH a câştigat pentru al doilea an consecutiv, premiul A3 MFP Line of the Year (Linia Anului de Echipamente Multifuncţionale A3) acordat de către Buyers Laboratory Inc.’s (BLI’s).
O dată pe an, BLI - leader global în servicii de testare şi furnizare a informaţiilor în industria de prelucrare a imaginilor digitale – identifică şi desemnează în baza testelor efectuate pe fiecare model, vendorul a cărui linie de produse este cea mai bună.


Konica Minolta a câştigat şase premii individuale „Pick” pentru echipamentele color cu viteze în gama 22 până la 65 pagini pe minut destinate mediului business. Spre deosebire de majoritatea modelelor color din domeniu, echipamentele Konica Minolta au menţinut calitatea şi stabilitatea printurilor de la început şi până la sfârşit, pentru volumele mari de teste efectuate de BLI. În plus, toate echipamentele Konica Minolta câştigatoare ale premiilor „Pick” au primit cele mai înalte aprecieri atât pentru acurateţea grafică, cât şi pentru calitatea imaginilor redate. Pentru mediile de lucru axate pe grafică, la modelele cu viteza de peste 28 pagini pe minut este disponibil un controller EFI Fiery.


Pe partea monocrom, linia Konica Minolta deţine opt echipamente câştigătoare „Pick” având viteze în gama 22 până la 75 pagini pe minut. Comun pentru majoritatea acestora este viteza mare de scanare si capabilităţile de manevrare a hârtiei ce includ opţiuni de finisare modulare, care permit utilizatorilor o upgradare simplă şi eficientă atunci când sunt necesare dezvoltări ulterioare.


Echipamentele Konica Minolta A3 color câştigătoare sunt bizhub C220, bizhub C280, bizhub C360, bizhub C452, bizhub C552/C552DS şi bizhub C652/C652DS, iar echipamentele Konica Minolta A3 alb-negru câştigătoare sunt bizhub 652, bizhub 552, bizhub 423, bizhub 363, bizhub 283, bizhub 223, bizhub 601 şi bizhub 751.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite