Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Stocare >> Stiri si comunicate

Sony lanseaza noul stick flash Super Speed USB 3.0

19 Ianuarie 2012



Micro Vault MACH este primul model din gama dispozitivelor USB Flash de la Sony cu tehnologia SuperSpeed USB 3.0.
Micro Vault MACH este conceput atât pentru utilizatorii obişnuiţi, cât şi pentru oamenii de afaceri care au nevoie de transfer rapid de date oriunde s-ar afla. Disponibil în capacităţi de la 8GB până la 64 GB, Micro Vault MACH atinge viteze de transfer de până la 120 MB/s (citire) şi 90 MB/s (scriere) - se bazează pe testele interne Sony cu USM64GQ, din luna noiembrie 2011.


Micro Vault MACH este compatibil şi cu versiunea precedentă USB 2.0, ceea ce înseamnă ca poate fi utilizat şi pe dispozitivele care nu suportă noul standard SuperSpeed USB 3.0.



Micro Vault MACH are un design elegant, este un dispozitiv solid din aluminiu, conceput pentru a rezista utilizării zilnice. Conectorul USB este retractabil în carcasa dispozitivului, fiind protejat în timpul transportului. Indicatorul cu LED-uri confirmă transferul de fişiere, iar pentru şi mai multă siguranţă, toate stick-urile dispun de o garanţie de 5 ani.


Noua serie Micro Vault MACH beneficiază şi de două aplicaţii software gratuite care pot fi descărcate online: File Rescue şi x – Pict Story. Aplicaţia File Rescue permite recuperarea tuturor fişierelor importante care au fost şterse din greşeală, fie că este vorba despre fotografii, filme sau fişiere audio. Aplicaţia X– Pict Story poate crea o prezentare foto, folosind fişierele stocate pe dispozitivul Micro Vault.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite