Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

SAP lanseaza o noua aplicatie BusinessObjects pentru retail

19 Ianuarie 2012



SAP a anuntat lansarea unei noi aplicatii BusinessObjects Sales Analysis dedicata sectorului de retail, dezvoltata pe platforma SAP HANA. Aplicatia ofera modele de date preconstruite, indicatori de perfomanta (Key Performance Indicators - KPIs), dashboard-uri si rapoarte precustomizate care pot furniza retailerilor o serie de informatii critice in intelegerea ciclului de comercializare a anumitor produse, oferind un suport deciyional de calitate si in timp real. Prin principalele functionalitati ale noi solutii SAP BusinessObjects Sales Analysis for Retail se afla:
- instrumente de analiza POS (Point-of-sale), care permit retailerilor sa aiba o viziune generica asupra evolutiei vanzarilor utilizand dasboard-uri preconstruite, rapoarte interactive si peste 70 KPIs;
- solutii de management al inventarului, care ofera posibilitatea identificarii stocurilor critice, a riscului rupturilor de stoc etc.
- insturmente de analiza a reyultatului promotiilor, care permit calcularea randamentului (ROI - return on investment) pe o anumita promotie si al impactului acesteia in timp real, oferind utilizatorilor posibilitatea setarii de valori limita, sisteme de alerta si workflow-uri;
- aplicatii de monitorizare a operatiunilor din mai multe magazine, care permit managerilor sa inteleaga care magazin dintr-o retea obtine rezultate mai bune, sa analizeze cauzele si sa poata gestiona mai eficient exceptiile.
SAP BusinessObjects Sales Analysis for Retail va fi disponibil la nivel global incepand in al doilea trimestru al acestui an.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite