Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Power Soft Consulting vrea sa instruiasca 1.000 de cursanti in solutii de virtualizare

19 Ianuarie 2012



Power Soft Consulting, companie ce oferă servicii de training IT, externalizare, testarea soluţiilor multibrand, mizează în acest an pe instruirea a 1.000 de cursanţi în soluţii de virtualizare.


Trainingurile au loc în Demo Center-ul Power Soft Consulting, care oferă cursanţilor posibilitatea de a testa pe loc platformele hardware şi software pentru proiecte complexe, realizarea unor simulări şi demonstraţii, alături de livrarea informaţiilor specifice fiecărui curs. Anul trecut, în aproximativ patru luni de funcţionare a Demo Center-ului Power Soft Consulting, compania a instruit aproximativ 50 de persoane în timpul cursurilor despre soluţiile de virtualizare.


„Am deschis sesiunile de traing IT Camp din acest an cu un curs Microsoft axat pe zona de Cloud computing, incluzând componente ca virtualizare, private cloud sau consumerizarea IT. Observăm o orientare tot mai mare a companiilor către soluţii de formare profesională care pun accent pe experimentarea soluţiilor IT utilizate în mediul de activitate zilnică, iar astfel de cursuri de specializare devin o componentă activă în programele partenerilor noştri. Ne aşteptăm ca, în următoarea perioadă, şi jucătorii mici din industrie să vadă beneficiile unor asemenea soluţii complexe de training, care pe lângă livrarea informaţiilor propriu-zise au şi o componentă de demo”, a spus Laurenţiu Stoica, Director General Power Soft Consulting.


Cursul s-a adresat specialiştilor IT şi a avut drept scop aprofundarea soluţiilor Microsoft System Center Virtual Machine Manager 2008 R2, Virtual Machine Server, Virtual Machine Manager Administrator Console, Management Masini Virtuale şi Creare Clone, Configurare Virtual Machine Manager Library Server, Management Profile, obţinerea certificărilor pentru soluţii Microsoft de private cloud şi virtualizare.


Power Soft Consulting estimează că va extinde anul acesta paleta cursurilor susţinute în Demo Center.
„Ne propunem ca din al doilea trimestru al acestui an să creştem aria competenţelor pe care le putem transmite în cadrul cursurilor ce presupun şi testări ale soluţiilor în Demo Center-ul Power Soft Consulting, prin adăugarea de noi parteneri. Estimăm că până la finalul anului vom avea cel puţin 5 parteneri noi pentru training-urile pe soluţii tehnice”, a spus Laurenţiu Stoica.


Power Soft Consulting a inaugurat în al treilea trimestru al anului 2011 Training Demonstration Center, un laborator profesional care reuneşte soluţii de la cei mai importanţi producători hardware şi software şi este o replică fidelă a unui mediu eterogen în care soluţiile multiproducător funcţionează interconectate. Centrul permite, pe lângă efectuarea trainingurilor, testarea soluţiilor IT, demonstraţii, simulări şi lansări de produse, teste pe toată gama de produse disponibile, dar oferă clienţilor şi posibilitatea de a beneficia de informaţii despre produsele Power Soft Consulting înacă din faza de pre-vânzare.


Demo center-ul dispune de soluţii de analiză şi implementare pentru virtualizarea infrastructurii prin produse VMware, CA, Microsoft, IBM, soluţii de interconectare, soluţii centralizate şi locale de procesare şi stocare a datelor, soluţii de securitate şi management al infrastructurii.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite