Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Crestere de 60% a cifrei de afaceri pentru EBS Romania

19 Ianuarie 2012Grupul EBS Romania a incheiat exercitiul financiar al anului 2011 cu o cifra de afaceri de 9.32 mil de Euro, mai mare cu 60% fata de 2010. Cresterea cu 60% a business-ului EBS a avut la baza doua elemente determinante: intrarea pe pietele de servicii de tip SAP si dezvoltarea accelerata a activitatii pe segmentul de piata al tehnologiilor clasice Microsoft si Java.


Au fost intarite parteneriatele cu SAP AG, Cirquent, DCCS, Wolters Kluwer Deutschland, Haufe-Lexware, Identt, Intrafind, Consist, etc. De asemenea s-au pus bazele unor noi colaborari cu companii importante precum BearingPoint, Infonova, Software AG, IDS Scheer Consulting, HPC AG, Leogistics, GIB, Smartlogics, etc.


EBS Romania si-a mentinut traiectoria ascendenta si pe piata locala, vanzarile crescand cu 56% fata de anul precedent. Aceasta crestere a fost generata de toate cele trei linii de produs oferite pe piata locala: Clarvision ERP, SAP si Microsoft/SharePoint.


Pe piata din Romania, portofoliul de clienti s-a imbogatit cu nume noi precum: CEPROCS Sibiu, Ecolor Jucu, Continental Automotive Romania, Kirchhoff Automotive Romania, Petrouztel Mizil, Drive Medical Bistrita, Faist Mekatronic, Green Light Grup, JRL Edition Arad, Girod Semnalizare Rutiera Timisoara, Vitafoam Romania Mures, Electrogrup, etc.


In 2011 au fost derulate investitii de peste 375.000 EUR in infrastructura tehnica si de peste 300.000 EUR in dezvoltarea profesionala a echipei EBS. Aceste investitii au fost facute pentru asigurarea dezvoltarii durabile si pe termen lung a afacerii.Perspectivele pentru anul 2012 sunt in continuare pozitive. Cresterea cu aproximativ 60% a cifrei de afaceri in 2011 ne obliga la demararea unui proces de consolidare a intregii activitati. Ne dorim optimizarea proceselor de business dar si o crestere intre 10 si 25%, in functie de evolutia situatiei economice a economiei in pietele in care operam”, declara Daniel Metz, CEO EBS Romania.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite