Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Servere >> Stiri si comunicate

Oracle prezintă serverele Netra SPARC T4

20 Ianuarie 2012



Oracle anunta noile servere Netra SPARC T-Series bazate pe procesorul SPARC T4, primul procesor conceput pentru a satisface cerinţele aplicaţiilor tipice pentru infrastructura unei reţele de comunicaţii.


Noile servere Netra T-Series de la Oracle, cu Oracle Solaris 11, primul cloud OS, sunt destinate generaţiei viitoare de telecomunicaţii, oferind performanţa, scalabilitatea şi eficienţa necesare pentru infrastructuri de reţele 4G şi implementări în cloud. Aceste sisteme sunt concepute pentru companiile de comunicaţii care doresc creşterea capacităţii, îmbunătăţirea securităţii şi implementarea rapidă de servicii deosebite cu eficienţă maximă.


În Oracle Communications ASAP, platforma folosită de cei mai mari furnizori de telecomunicaţii din lume pentru a activa o varietate de servicii, noul server Netra SPARC T4-2 a oferit o îmbunătăţire a performanţei de aproape 2 ori faţă de sistemele din generaţia anterioară, fiecare procesor SPARC T4 oferind o performanţă îmbunătăţită de mai mult de 7 ori faţă de procesorul Intel Itanium 1.7 GHz dintr-un server HP.


Serverele Netra SPARC T4 de la Oracle scurtează timpii de dezvoltare a serviciilor şi de implementare prin integrarea unei funcţionalităţi extinse, inclusiv accelerare criptografică pe cip, Oracle VM Server for SPARC şi Oracle Enterprise Manager Ops Center, fără costuri suplimentare din perspectiva asistenţei oferite pentru sistem.


Oracle Solaris 11 este special conceput pentru a oferi posibilităţi de gestiune a ciclului de viaţă de nivel cloud, medii de boot fără erori, retrogresiune sigură a stării sistemului, upgrade-uri de 4 ori mai rapide şi reporniri ale sistemului de 2,5 ori mai rapide.


În plus, noua soluţie integrată de virtualizare a reţelei le permite clienţilor să creeze medii securizate de execuţie cu performanţă ridicată şi costuri reduse, în cadrul unei singure instanţe de SO, pentru flexibilitate extremă, control al lăţimii de bandă şi monitorizare permanentă.


Noile servere Netra de la Oracle suportă dispozitivele de stocare Sun Storage 2500-M2 de la Oracle, care sunt certificate NEBS Level 3 pentru data centere ale reţelelor de comunicaţii.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite