Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Dell a lansat desktopul Alienware X51

23 Ianuarie 2012



Alienware, marca Dell de PC-uri de înaltă performanţă pentru gaming, invită pasionaţii de jocuri să se pregătească pentru provocări mai mari cu Alienware X51, cel mai mic desktop de gaming produs până acum de companie, care oferă performanţă fără compromisuri. Fiind cel mai nou produs din portofoliul Dell de PC-uri pentru gaming, X51 oferă o experienţă spectaculoasă HD , la 1080p, şi 3D a celor mai noi şi solicitante jocuri de la producători de top, iar design-ul nou şi mai compact al carcasei oferă flexibilitatea de a transforma aproape orice spaţiu de locuit, de la o cameră de zi la o cameră de cămin studenţesc, într-un centru de divertisment şi jocuri.
Alienware X51 oferă utilizatorilor libertatea de a se concentra asupra jocului, îmbinând puterea aşteptată de la un PC de gaming, design-ul gândit pentru a permite actualizări post-achiziţionare şi cea mai nouă tehnologie în domeniul performanţei. Designul versatil al noului X51 permite utilizatorilor să obţină performanţă în aproape orice spaţiu de locuit, datorită carcasei cu dublă orientare cu sistem audio 7.1 surround-sound integrat.
“Alienware X51 ne permite să aducem experienţa captivantă a jocurilor HD mai aproape de utilizatori decât oricând,” a declarat Arthur Lewis, Vice-preşedinte Alienware & Product Management pentru segmentele Consumer şi companii mici şi mijlocii. “Cu X51, ne-am extins oferta de desktopuri pentru jocuri pentru a ajunge la mai mulţi utilizatori pasionaţi de gaming. Acum oricine se poate bucura de cele mai noi jocuri pe un sistem, puternic, compact şi personalizabil, cu design futurist. Acest desktop oferă ceea ce considerăm a fi un set de capabilităţi de neegalat, la dimensiunile şi preţul sistemului.”
Alienware X51 etalează procesoare puternice Intel Core I din a doua generaţie, grafică NVIDIA GeForce GT sau opţional plăci grafice clasa GTX pentru o performanţă mai intensă în timpul jocului, tehnologia Wireless-N pentru acces rapid la Internet, HDMI 1.4 pentru conectarea la televizoare 3D, două porturi USB 3.0 SuperSpeed pentru transfer rapid de date, sistem audio HD 7.1 şi memorie GDDR5 – cea mai avansată memorie grafică disponibilă. La configuraţia sa entry-level, cu procesor Core i3, memorie de 4GB, grafică NVIDIA GeForce GT 545, 1GB şi HDD de 1TB 7,200rpm , forţa lui X51 rulează în medie 34 de cadre pe secundă în Battlefield 3 la setări înalte şi o rezoluţie de 1080p .
Carcasa cu design inteligent a noului Alienware X51 îmbină funcţionalitatea şi stilul. Finisajul elegant, negru mat, al desktopului, cu accente de gri metalizat şi trei zone de iluminare personalizabile controlate prin software-ul AlienFX®, creează un look cu adevărat diferit. Designul futurist cu carcasă cu dubla orientare permite montarea pe orizontală sau pe verticală, reducând amprenta lui X51 fără a sacrifica performanţa. Configuraţia internă intuitivă cu placă de bază Mini-ITX permite utilizatorilor să realizeze ei înşişi, uşor şi rapid, actualizările de HDD, placă grafică şi memorie, asigurând astfel longevitatea sistemului.
Toate laptopurile şi desktop-urile Alienware sunt disponibile cu Alienware Command Center, care oferă acces uşor şi intuitiv la aplicaţii şi funcţii exclusive, inclusiv efectele de iluminare AlienFX® şi sistemul de management al consumului energetic AlienFusion. AlienAdrenaline, un nou modul pentru Alienware X51, permite pasionaţilor de jocuri să îşi creeze profiluri unice, care, la activare, lansează o serie de evenimente personalizabile, precum deschiderea anumitor programe, schimbarea temelor AlienFX, deschiderea anumitor link-uri web şi altele. Actualizările şi noile programe software se descarcă direct în Command Center, creând un instrument care evoluează în mod continuu şi permite utilizatorilor să îşi modifice şi personalizeze sistemul.
Alienware este recunoscut în întreaga industrie şi în rândul consumatorilor pentru performanţă, funcţionalitate şi design. Laptopul de gaming Alienware M17x cu procesoare Intel Sandy Bridge a obţinut recent premiul pentru performanţă de la Hardware Heaven, iar laptopul Alienware M11x R3 a obţinut un “Gold Award”. Pe măsură ce tehnologia avansează, Alienware va continua să ofere ultimele noutăţi în domeniul PC-urilor pentru gaming, realizând parteneriate cu alţi lideri din industrie pentru a livra o experienţă de joc spectaculoasă.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite