Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Canon Europe a primit 7 distinctii la Winter 2012 ‘Pick’ Awards

23 Ianuarie 2012



Canon Europe, lider global în soluţii de imagine, a primit şase premii Winter 2012 ‘Pick’ Awards şi distincţia Outstanding Achievement for Energy Efficiency ca urmare a cercetării şi testelor realizate de organizaţia Buyers Laboratory LLC (BLI). Produsele din gama Canon Business Imaging au fost premiate in urma unor teste riguroase de laborator efectuate de BLI.
Următoarele produse Canon au fost premiate cu distincţia Winter 2012 ‘Pick’:
Canon imageFORMULA DR-M160 a primit distinctia Outstanding 50- to 70-ppm A4 Departmental Scanner. Cel mai robust şi mai compact scanner Canon a fost premiat pentru o excelentă manevrare a mediilor de scanare, pentru un cost per scan mai mic decăt costul mediu şi un design ce îl face uşor de utilizat.
Canon imageFORMULA DR-M140 a primit distincţia Outstanding 30- to 49-ppm A4 Departmental Scanner pentru designul său ce oferă o manevrare usoara a documentelor şi posibilitatea de a selecta calea de scanare (incluzând scanarea U-Turn şi Straight-through) despre care Joe Ellerman, tehnician senior de testare la BLI a făcut următoarea remarcă: ‘ar trebui să fie un standard ori de câte ori este posibil.’
Canon imageFORMULA DR-C125 a primit distincţia Outstanding 20- to 30-ppm Workgroup Scanner. Scaner-ul desktop ultra compact a fost premiat pentru fiabilitate, design compact, disponiblitate de a manevra documente de greutăţi sau dimensiuni variate şi un pachet software ce oferă uşurinţă in procesul de scanare.
Scaner-ul ultra compact, de mare viteză Canon imageFORMULA P-215 a primit distincţia Outstanding Mobile Scanner datorită modulului său dedicat de scanare a cardurilor, modalităţii excelente de manevrare a mediilor de lucru, funcţionalităţii driver-ului şi a unei amprente de mediu mică.
Canon i-SENSYS MF8380Cdw a primit distincţia Outstanding A4 Colour MFP for Small / Home Offices. Acest multifuncţional laser compact de la Canon a fost premiat pentru uşurinţa în utilizare a panoului de control şi pentru opţiunile de imprimare securizată.
Canon i-SENSYS LBP7680Cx a primit distincţia Outstanding A4 Colour Printer for Small Workgroups. i-SENSYS LBP7680Cx este primul model dintr-o serie de imprimante laser, construite pe o nouă arhitectură în concordanţă cu platforma Canon imageRUNNER ADVANCE. Imprimanta laser pe platformă MEAP a fost premiată pentru funcţiile sale de a crea soluţii complet integrate, incluzând atât multifuncţionale cât şi imprimante.
Canon imageRUNNER ADVANCE C2020i, un puternic multifuncţional A3 color, a fost şi el premiat de BLI pentru performanţele de mediu pe parcursul a două luni de teste riguroase.
Canon imageRUNNER ADVANCE C2020i a fost premiat pentru performanţe excepţionale în eficienţă energetică, oferind costuri de energie ce sunt cu 49% mai reduse decât media din industrie. Consumul de energie foarte redus al dispozitivului în modul sleep a fost evidenţiat de BLI pentru "economia semnificativă de energie" oferită.
“Premierea Canon la Winter 2012 ‘Pick’ demonstrează inovaţia continuă a tehnologiilor Canon şi puterea dispozitivelor de imagine din portofoliu,” a declarat David Sweetnam, director pentru departamentul BLI Research and Lab Services în Europa. “Există anumite domenii în care dispozitivele Canon sunt bine cunoscute, spre exemplu multifuncţionalele Canon sunt renumite pentru eficienţa lor energetică, testarea BLI demonstrând că această reputaţie este justificată. Toate dispozitivele au fost testate timp de două luni în laboratoare BLI, astfel încât industria să poată fi sigură de durabilitatea produselor Canon, precum şi de caracteristicile lor inovatoare.”
Paul Rowntree, European Product Sales Marketing Director Canon Europe, a declarat, “La baza tuturor produselor noastre se regăseşte angajamentul de a satisface cerinţele clienţilor prin produse uşor de utilizat, eficiente din punct de vedere ecologic ce pot ajuta productivitatea unei afaceri. Suntem încântaţi că puterea protofoliului nostru pentru produse de imagine, de la scanere desktop la multifuncţionale şi imprimante laser, a fost recunoscută în premiile BLI Winter ‘Picks.’



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite