Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ECM >> Stiri si comunicate

Xerox este lider pe segmentul serviciilor de management al documentelor

23 Ianuarie 2012



Xerox Corporation a fost poziţionată ca lider pe segmentul serviciilor de management al documentelor (MPS), în raportul IDC MarketScape din 2011.


Studiul IDC, care analizează furnizorii de servicii de imprimare şi oferă detalii despre companiile furnizoare de servicii din piaţă, subliniază abilitatea Xerox de a servi companii de toate dimensiunile, cu ajutorul serviciilor de management al documentelor oferite prin canale de distribuţie directe şi indirecte.


Potrivit IDC, companiile interesate de MPS ar trebui să se orienteze în funcţie de amploarea ofertelor curente ale vânzătorilor şi de perspectiva strategică privind viitoarele servicii.
Raportul IDC menţionează că Xerox sprijină IMM-urile prin intermediul programului Partner Print Services care include training şi îndrumare, alături de dezvoltarea afacerii, marketing, servicii şi asistenţă tehnică. Studiul mai arată că Xerox îşi ajută clienţii să-şi stabilească priorităţile de business dincolo de reducerea costurilor de imprimare, prin integrarea verticală a expertizei în materie de procese de business, de la ACS, o companie Xerox.


Ca lider pe segmentul MPS, Xerox şi-a extins ofertele în acest an prin achiziţia NewField IT, în vederea simplificării proceselor de evaluare MPS şi a creşterii vitezei de implementare. Între timp, alianţa cu Cisco, care integrează serviciile de tipărire şi ofertele Xerox de imprimare mobilă pe routerele Cisco, extinde oportunităţile pentru pieţele mijlocii prin intermediul partenerilor Cisco.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite