Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Evenimente >> Stiri si comunicate

TotalSoft participă la conferinţa „Leasing in CEE”

23 Ianuarie 2012



TotalSoft va prezenta soluţia proprie dedicată sectorului de leasing, Charisma Leasing Management, în cadrul conferinţei „Leasing in CEE”, care va avea loc la începutul lunii februarie în Praga.


Conferinţa se concentrează pe noua abordare din industria de leasing, în contextul schimbărilor de structură a pieţei, precum şi pe noile modele de colaborare între părţile implicate în contractele de leasing. Dezbaterile se vor axa pe modalităţile de a asigura creşterea sustenabilă a sectorului de leasing din Europa Centrală şi de Est.
Evenimentul reuneşte decidenţi din companii importante de leasing şi reprezentanţi ai asociaţiilor de profil din Cehia, România, Ungaria, Polonia, Bulgaria, Slovacia, Letonia şi Turcia.


Soluţia TotalSoft dedicată industriei de leasing, Charisma Leasing Management, este una dintre soluţiile cele mai populare de leasing la nivel european şi a fost clasată de KPMG la nivel mondial in top 10 cele mai puternice soluţii software de leasing. Cu un portofoliu tot mai mare de clienţi internaţionali, TotalSoft colaborează cu grupuri importante de leasing care au adoptat Charisma Leasing Management ca soluţie de grup.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite