Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

ASUS a lansat proiectorul portabil LED P1

23 Ianuarie 2012



ASUS a lansat proiectorul portabil LED P1, ce redă prezentări luminoase si clare într-un pachet compact proiectat pentru maximă usurintă si mobilitate. Designul său a fost premiat cu Good Design Award în Japonia si iF Product Design Award în Germania.


Sursa de lumină Eco-LED nu contine mercur si are o durată de viată de până la 30.000 de ore. Din această perspectivă, P1 ar putea functiona 20 de ani, folosit în medie câte 4 ore pe zi.
P1 poate fi instalat rapid, în doar 5 secunde de la pornire. De asemenea, nu este necesară nici o perioadă de răcire, stingerea aparatului fiind instantanee.


Functia de corectare a geometriei proiectiei Auto Keystone poate detecta orientarea lui P1 si va ajusta automat imaginile trapezoidale distorsionate, care rezultă dintr-o proiectie unghiulară. Această facilitate scuteste utilizatorul de grija potrivirii pozitiei ideale pentru proiectare.


P1 este ultra-subtire si compact, cântărind doar 415 de grame. Dimensiunile sale sunt comparabile cu cele ale unei carcase port-CD-uri (125.5 x 33.5 x 130 mm). Încape în majoritatea gentilor mici, fiind ideal pentru cei care călătoresc frecvent.


ASUS LED P1 este disponibil spre comandă în România la un pret aproximativ de 1.999 lei (inclusiv TVA).



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite