Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Molecule F si Intel lansează proiectul online Chic Tech Fashion Blog

24 Ianuarie 2012



Molecule F si Intel anuntă lansarea proiectului Chic Tech Fashion Blog presented by Intel, un spatiu virtual unde moda si tehnologia se îmbină ingenios, contribuind la exprimarea stilului personal al femeilor moderne. Chic Tech Fashion Blog îsi propune să prezinte noutăti şi trenduri din tehnologie care au legătură cu designul, într-o manieră relaxată si prietenoasă, interviuri cu personalitati implicate în modă si lifestyle sau informatii despre noile gadgeturi ultrafashionable, de la smartphone-uri la notebook-uri.


Ultrabook-ul, o nouă categorie de PC-uri portabile foarte usor de folosit, lansat de Intel, va fi de asemenea prezentat pe noua platformă online. Ultrabook-ul îmbină performanţele unui notebook cu cele ale unui tablet PC şi creează o nouă tendinţă în industria IT datorită designului subţire şi elegant. Modelele prezente momentan în România sunt Acer, Asus si Toshiba.


Proiectul online Chic Tech este structurat pe nouă sectiuni, cu informatii de la cele mai noi show-uri internationale de modă în care se utilizează tehnologia, precum si interviuri cu designeri români si internationali si prezentarea celor mai cool gadgeturi de pe piată.


Puteti accesa Chic Tech Fashion Blog la adresa http://molecule-f.com/chic-tech/




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite