Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Kaspersky Lab se alatura programului Samsung Enterprise Alliance

25 Ianuarie 2012



Kaspersky Lab anunţă că a devenit Golden Member în cadrul Samsung Enterprise Alliance Program. Acest nou parteneriat global reprezintă o oportunitate de cooperare mai strânsă între cele două companii şi de includere a soluţiilor Kaspersky Lab pe o gamă extinsă de terminale Samsung.


Samsung Entreprise Alliance Program este un program de parteneriat complex, proiectat pentru a oferi beneficii personalizate în ceea ce priveşte vânzările, marketing-ul şi dezvoltarea soluţiilor. Parteneriatul are scopul de a permite celor mai importanţi producători de software independenţi locali şi globali, precum şi partenerilor de integrare a sistemelor, să implementeze noi modele de profit cu ajutorul business-ului Samsung Electronics cu soluţii mobile.


În calitate de Golden Partner, Kaspersky Lab va furniza Samsung suitele Kaspersky Mobile Security şi Kaspersky Tablet Security, pentru a asigura protecţia terminalelor mobile Samsung ce operează sistemul Android. Aceste soluţii asigură cel mai înalt nivel de securitate pe baza protecţiei avansate împotriva încălcării intimităţii, a pierderii sau furtului dispozitivului, a apelurilor sau mesajelor deranjante, precum şi împotriva malware-ului.


De asemenea, statutul de Golden Partner al Kaspersky Lab prevede şi furnizarea de software de protecţie a consumatorilor pentru PC-urile, notebook-urile şi netbook-urile Samsung, care folosesc sistemul de operare Microsoft Windows. Pentru produsele utilizate în companii, Kaspersky lab va oferi suita Kaspersky Endpoint Security, diverse modele de business şi o abordare flexibilă.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite