Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

NET COM a implementat serverul modular de comunicatii voce wireless Kirk DECT-z 1500

24 Noiembrie 2005



Net Com anunta incheierea unui contract ce are la baza implementarea serverului de comunicatii Kirk DECT – z 1500.


Contractul este in valoare de 50.000 EURO si a fost incheiat cu unul din dealerii Net Com din Drobeta Turnu Severin.


Crearea de comunitati wireless este „afacerea” Kirk Telecom, un leader pe piata pentru comunicatii voce.


Serverul KIRK DECT – z 1500 este o solutie de „add-on” pentru companii medii si mari cu utilizatori de la 1 la 700. Serverul KIRK DECT – z 1500 controleaza direct toate bazele Kirk reusind sa evite problemele care apar in timpul convorbirii, cum ar fi sincronizarea in transmiterea apelului de la o baza la alta. De asemenea poate sa inregistreze diferite fragmente din convorbire.


Cu serverul KIRK DECT – z 1500 se poate gasi o solutie pentru nevoile fiecarui client. Urmatoarele caracteristici sunt un exemplu in acest sens:


Alegerea tehnologiei de interfata: utilizatorul poate alege interfete analogice, ISDN sau IP intre solutia Kirk si centrala telefonica folosita, depinzand de nevoile acestuia.


In versiunea initiala, serverul KIRK DECT – z 1500 are pana la 16 baze DECT Kirk dar cu un card si o placa Kirk se pot adauga pana la 32 de baze. 96 de repetori pot fi adaugati pentru a extinde acoperirea radio si pot fi inscrisi 700 de utilizatori sistemului.


Raza de acoperire de interior a unei baze este de la 50m pana la 150m iar cea de exterior este de la 300m pana la 600m. Pentru o raza de acoperire mai mare pot fi montate antene externe.


Kirk 3040 sunt terminalele alese de client datorita aspectului placut si avantajelor multiple pe care acestea le prezinta. Cateva din caracteristicile terminalelor Kirk sunt: ecran luminat, CLIP, tasta de reglare volum, 80 de numere in agenda, reapelare, blocare tastatura automata, meniu in sase limbi, tasta R pentru transferul apelului.


Cea mai relevanta trasatura pentru aceste terminale este functia SMS. Pot stoca pana la 14 mesaje cu 72 de caractere fiecare. Se pot crea grupe de utilizatori pentru a putea trimite mesaje simultan mai multor persoane.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
Telefoane dect
Telefon DECT Siemens - http://www.dect.ro - Telefoane dect
18 Ianuarie 2006, 04:33:50