Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

BenQ lanseaza mini-proiectorul LED Joybee GP2 pentru iPhone si iPod

25 Ianuarie 2012BenQ a anuntat lansarea în România a celei de a doua generaţiei a mini-proiectorului Joybee, modelul GP2. Noul model vine cu o serie de îmbunătăţiri printre care se numără şi intregrarea unui docking station, certificat de Apple, pentru dispozitivele iPhone şi iPod, care permite utilizatorilor să proiecteze direct din smartphone sau din media player fişierele audio-video pe care doresc să le împartă cu prietenii. Mini-telecomanda proiectorului poate controla atât meniul proiectorului, cât şi pe cel al dispozitivului iPod sau iPhone conectat în docking. De asemenea, noul BenQ GP2 poate fi conectat la o baterie opţională, accesoriu care sporeşte gradul de autonomie al utilizatorilor.
Joybee GP2 dispune de tehnologie de iluminare 3LED, rezoluţie WXGA(1280x800p), putând proiecta imagini HD de la distanţe reduse, are luminozitate de 200 ANSI lumeni, contrast nativ de 2400:1 şi posibilităţi complexe de conectare: HDMI, USB, A/V, RCA, D-sub. Mini-proiectorul poate reda o varietate de tipuri de fişiere şi permite, totodată, stocarea lor pe memoria internă de 2GB, sau pe un card SD/SDHC conectat în card reader-ul intern. Joybee GP2 este o soluţie multimedia completă, având integrat şi un sistem audio de 4W cu difuzoare stereo pentru un sunet de bună calitate.
Cu o greutate de numai 565grame (fără baterie) noul proiector cu dimensiuni de 14x12cm, nu necesită instalare şi redă filme sau fotografii cu o diagonală de până la 4m, la o calitate apropiată de cea de home-cinema. În modul standby, când proiectorul este oprit, GP2 poate fi folosit ca sistem audio pentru a reda fişierele din iPhone sau iPod, protejând astfel durata de viaţă a bateriei. Funcţia de încărcare simultană este garanţia distracţiei continue, fără intreruperi pentru alimentare. În plus, cu ajutorul bateriei opţionale, BenQ Joybee GP2 poate asigura proiecţia fără a fi dependent de alimentarea la priză.
Conectivitatea complexă asigură compatibilitatea noului Joybee GP2 cu aproape orice dispozitiv de divertisment. Prin portul HDMI, noul proiector poate fi conectat la smartphone sau chiar la tableta, un atuu important pentru cei care au nevoie de portabilitate. Totodată, noul mini-proiector poate reda o varietate de formate multimedia, de la videoclipuri/filme cu subtitare (MKV, AVI, MOV, MP4, FLV, 3gp/3g2), imagini (JPEG, BMP, PNG), muzică (MP3, MP2, APE, FLAC, OGG, WAV, m4a), dar si fişiere MS Office (doc, xls, ppt, txt)sau Adobe PDF.
“BenQ GP2 este un mini-proiector foarte performat din punct de vedere al funcţiilor şi posibilităţilor de afişare şi conectare. Deşi a fost proiectat special pentru posesorii de iPhone si iPod, prin docking station-ul integrat, acesta se adresează tuturor utilizatorilor de smartphone şi dispozitive mobile fiind foarte practic şi extrem de uşor de utilizat”, spune Dragoş Salamac Team Leader BenQ pentru România.
Interfaţa de control cu soft touch şi meniul intuitiv oferă utilizatorilor o modalitate facilă a de optimizare a ajustărilor pentru noul GP2. Proiectorul porneşte şi se opreşte instant, economisind în acest fel energie, funcţie utilă mai ales atunci când acesta foloseşte alimentarea pe baterie. Funcţia de auto keystone (ajustarea automată a trapezului) asigură redarea imaginilor într-un dreptunghi perfect, fără deformări obositoare. În plus, lampa de tip LED cu o durată de viaţă de 30.000de ore (în Eco mode) face ca GP2 să fie un proiector utilizabil mai mult de 20 ani fără a necesita întreţinere (4 ore/zi, 52 săptămâni/an).Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite