Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Barracuda Networks integrează şi adaptează accesul la YouTube pentru şcoli

26 Ianuarie 2012



LASTING System anunţă că partenerul său, Barracuda Networks Inc., furnizor de soluţii de securitate, reţelistică şi protecţie a datelor, se integrează cu YouTube for Schools, un nou portal educaţional care oferă accesul doar la acele conţinuturi aprobate. Integrarea Barracuda Networks cu „YouTube pentru şcoli” oferă posibilitatea administratorilor de a gestiona accesul la YouTube, care devine astfel o resursă mai valoroasă având conţinuturi educaţionale on-line. Administratorii beneficiază de:
•Acces uşor. Administratorii IT pot accesa „YouTube pentru şcoli”, cu un simplu click pe butonul de management în cadrul portalurilor de soluţii.
•Politica de executare automată. Toate cererile de pe YouTube pot fi redirecţionate automat către portalul educaţional, ocolind conţinutul neplăcut şi comentariile, şi furnizând accesul în condiţii de siguranţă, acces regulat şi capacităţi de căutare.
•Conturi personalizate pentru profesori. Administratorii IT pot specifica „conturi pentru cadrele didactice”, fără restricţiile introduse pe conturile de student sau utilizatori anonimi.
•Acces direct. Elevii se pot conecta direct la resursele furnizate de profesori pe portalul educaţional.
„Cu un număr mare al videoclipurilor valoroase din punct de vedere educaţional şi cu o utilizarea tot mai mare a media streaming-ului în sala de clasă, blocarea completă a accesului la YouTube nu este o soluţie viabilă pe termen lung. Această integrare oferă administratorilor un control editorial, pentru a permite accesul la videoclipurile importante pentru educaţie, fără a expune elevii la un conţinut maliţios sau nepotrivit”, a declarat Steve Pao, Vicepreşedinte Product Management, Barracuda Networks. Integrarea permite clienţilor Barracuda Web Filter şi Barracuda Web Flex să limiteze accesul pe YouTube doar la conţinuturi educaţionale sau la alte conţinuturi aprobate.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite