Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Parteneriat nou pe piaţa Soluţiilor de Comunicaţii IP

25 Martie 2004



Gabriel MusatÎntr-o perioadă în care toată lumea îşi doreşte reducerea costurilor, tehnologia VoIP, prin integrarea traficului de voce, video şi date într-o singură reţea, este o soluţie, cel puţin pentru comunicaţii. O astfel de reţea oferă o eficienţă sporită şi poate furniza o gamă mai largă de servicii noi şi avansate cu costuri operaţionale mai mici. Interesul în creştere arătat soluţiilor VoIP, face ca ofertanţii de pe această piaţă să caute diverse asocieri pentru a desoperi cele mai bune oferte.
Datanet Systems este unul dintre exemple. Astfel compania a căutat să adauge competenţelor în sisteme de comunicaţii şi o serie de soluţii integrate voce-video-date. Rezultatul a fost încheierea unui partenerit cu NetCentrex™, parteneriat prin care Datanet Systems va distribui, integra
şi asigura asistenţă tehnică pentru gama
de produse NetCentrex „Business“ şi „Residential“, cuprinzând IP Centrex, voice VPN, business trunking şi servicii rezidenţiale de comunicaţii voce şi video în bandă largă. Personalul Datanet Systems a fost instruit cu privire la soluţiile şi tehnologiile NetCentrex, permiţând companiei să furnizeze servicii complete de instalare şi asistenţă tehnică.
Gabriel Muşat, Director General al firmei Datanet Systems, a afirmat: „Acest parteneriat este relevant pentru importanţa acordată evoluţiei ofertei Datanet Systems pe piaţa comunicaţiilor din România. Serviciile şi soluţiile oferite de NetCentrex, completate de serviciile de implementare şi asistenţă tehnică ale firmei Datanet Systems sunt foarte bine poziţionate din punct de vedere al scalabilităţii şi flexibilităţii pentru aplicaţii integrate de voce/video/date. Lista lungă de implementări operaţionale ale firmei NetCentrex atestă că aceste tehnologii sunt complet dezvoltate, sigure şi pot reprezenta bazele unei puternice strategii în afaceri.“


NetCentrex oferă produse şi aplicaţii de reţea pentru trei piaţe principale: comunciaţii, interacţiune cu clienţii şi comunicaţii rezindeţiale de bandă largă.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite