Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Charisma Retail - finalista la premiile European Software Excellence Awards

27 Ianuarie 2012



Compania TotalSoft a fost declarata finalista în cadrul competiţiei European Software Excellence Awards 2012, la categoria Vertical Market – Enterprise Solution, cu sistemul Charisma Retail.
Ajunsă la a patra ediţie, competiţia este una dintre cele mai prestigioase din industria software la nivel european și recunoaşte rolul crucial pe care producătorii si distribuitorii independenţi de software (ISV) îl joacă în rezolvarea problemelorreale ale companiilor şi în susţinerea creşterii afacerilor clientilor.


TotalSoft a înscris în concurs sistemul integrat Charisma Retail, soluţie de tip POS (Point of Sale), care acoperă toate nevoile unei companii de retail (ERP, Retail, CRM, SFA, Document Management, Collection, BI, Self-service, Cost Control, Online commerce, HR &Payroll, HCM Portal, Time-Sheet, Intranet).


Adoptat de liderii pietei de retail, sistemul s-a recomandat prin referintele numeroase, fiind folosit în peste 2.100 de magazine.


European Software Excellence Awards 2012,competiţie care premiază cele mai bune practici adoptate de companiile de software la nivel european, în care s-au înscris jucători din 18 tări, îşi va desemna câştigătorii în cadrul unei gale festive care va avea loc pe 1 martie 2012, la Grand Hyatt, Berlin.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite