Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Educatie >> Stiri si comunicate

Languagelab lanseaza reprezentanta din Romania

27 Ianuarie 2012



Startup-ul britanic Languagelab, specializat în educatia online, anuntă lansarea primei platforme virtuale de învătare a limbii engleze din România.


Languagelab.ro facilitează accesul la cursuri de limba engleză cu vorbitori nativi, profesori certificati din Marea Britanie, Statele Unite si Australia. Cu ajutorul unui calculator conectat la internet si a unei perechi de căsti cu microfon, utilizatorii pot accesa, într-un mediu virtual, cursurile programate 24/7.


English City este un oras virtual construit de Languagelab, găzduit de platforma Secondlife. Pentru că metoda principală de învătare este interactiunea, orasul oferă situatii reale în care poti conversa cu oameni reali. De exemplu, utilizatorul are posibilitatea de a merge la un muzeu de artă pentru a vorbi despre o expozitie, de a vizita un centru de afaceri pentru a tine o prezentare sau de a merge la aeroport si a exersa cumpărarea unui bilet. Pentru a facilita o experientă cât mai reală, iar jocurile de rol să fie cât mai veridice, Languagelab are în echipa sa actori vorbitori nativi de limba engleza.


„La sfârsitul anului trecut, am descoperit Languagelab, un startup inovator din Londra, care a transformat un joc într-un proiect de învătare a limbii engleze. Te joci si înveti în acelasi timp. De aceea, am decis sa aduc Languagelab în România. Începând cu acestă săptămână este disponibil si pentru vorbitorii de limba romană”, a declarat Vlad Stan, partner Languagelab în România.


Languagelab pune la dispozitia utilizatorilor două tipuri de produse: General English Course si Market Leader Live.


General English Course este programul de cursuri destinat celor care vor să îsi dezvolte abilitătile de vorbire, ascultare, citire si scriere pe teme variate (călătorii, netwoking, interactiunea cu colegi de altă nationalitate, schimb de experientă etc.). În aproximativ trei luni, utilizatorii pot creste cel putin un nivel. Pentru ritmuri diferite de învătare, Languagelab.ro a creat abonamente speciale, care includ un număr de cursuri, evenimente nelimitate în English City, exercitii pentru acasă si evaluări. Printre cursuri, Languagelab.ro oferă pregătire specială pentru certificările recunoscute international, TOEFL si IELTS.


Market Leader Live este un program creat în parteneriat cu Pearson, lider mondial în educatie, cu o experientă de zece ani. Cursul este contruit cu ajutorul binecunoscutei cărti Market Leader: Business English si utilizează studii de caz din Financial Times. Pe parcursul celor trei luni de curs, utilizatorul se familiarizează cu vocabularul si conceptele de business esentiale pentru a avea succes în afaceri: negociere, networking, pitching, corespondentă de afaceri etc.


„Una dintre problemele de care se plâng cel mai des antreprenorii români este că nu stiu limba engleză suficient de bine. Eu am avut si încă mai am acestă problemă si înteleg foarte bine ce înseamnă să îti fie teamă să abordezi un client din afară pentru că nu stii cât de bine vorbesti, să îti fie temă să abordezi un investitor sau presa, să participi la un eveniment unde se vorbeste doar în limba engleză. Pe lângă asta, eu personal am încercat tot felul de metode de a învăta limba engleză, însă niciuna nu a fost suficient de atractivă să mă tina motivat să continui”, a încheiat Vlad Stan.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite