Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> HR >> Stiri si comunicate

TotalSoft semneaza un parteneriat cu Lumesse

30 Ianuarie 2012



TotalSoft anunţă încheierea unui parteneriat strategic cu liderul european pentru solutii de Talent Management, compania Lumesse. În baza acestui parteneriat, TotalSoft extinde sistemul Charisma HCM, destinat domeniului resurselor umane, cu o componentă de Talent Management care înglobează cele mai bune practici în domeniu, utilizate de peste 1.900 de corporaţii din 70 de tări.


„Din pozitia noastră, de furnizor de software lider în domeniul HR&Payroll, am constatat o oportunitate în zona solutiilor destinate creşterii performanţei angajaţilor. Parteneriatul cu Lumesse si integrarea celei mai puternice solutii de talent management în Charisma HCM ne oferă avantajul imens de a fi primul si singurul furnizor care oferă un pachet complet, adaptat legislaţiei româneşti”, a spus Daniel Ionescu, Strategy & Marketing Director TotalSoft.


În acest moment, Charisma HCM oferă funcţionalităti avansate care acoperă managementul performanţei, managementul competenţelor, a compensaţiilor, programe de training şi de planificare a carierei, urmărirea şi dezvoltarea planurilor de succesiune ale top performerilor, dar şi un modul avansat de evaluare 3600. Flexibilitatea sistemului permite atât o dezvoltare a proceselor, cât şi o adaptare la procese deja existente de managementul performanţei, specifice oricărui tip de organizaţie.


Lumesse are un portofoliu de peste 1.900 de clienti, printre care se numără Puma, Philips, Group PSA Peugeot Citroen, Adidas, BMW, Bayer sau Lufthansa. Produsul său de Talent Management este utilizat la nivel mondial de peste 2 milioane de utilizatori care gestionează peste 40 de milioane de candidaţi. Conform ultimului studiu publicat de compania de analiză şi cercetare de piaţă Gartner în 2011, solutia de Talent Management a Lumesse s-a pozitionat în cadranul liderilor, fiind apreciată pentru flexibilitate si expertiză internatională.


Înglobarea solutiei de Talent Management în Charisma HCM face parte din strategia TotalSoft de a integra cod „third-party” în regim OEM, începută anul trecut prin semnarea parteneriatului cu Tableau Software. Charisma HCM propune acum pietei, pe lângă experienta de 15 ani dobândită în peste 550 de implementări, si expertiza liderului european în solutii integrate de talent management.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite