Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Canon lansează multinfuctionalul PIXMA MG4150

02 Februarie 2012



Canon a anunţat lansarea noului multifuncţional compact PIXMA MG4150, cu funcţie de tipărire a paginilor web, dotat cu o suită de caracteristici inteligente menite să satisfacă solicitările studenţilor sau ale familiilor aflate în căutarea unei imprimante accesibile şi de calitate, care să includă cele mai noi facilităţi web. PIXMA MG4150 beneficiază de un design stilat, pe negru şi este dotat cu funcţionalităţi avansate şi caracteristici de conectivitate care au rolul de a uşura imprimarea de pe smartphone-uri sau de pe tablete.
Pe lângă acestea, MG4150 are capacitatea de a imprima în mod duplex şi prezintă caracteristici de design ce ţin de responsabilitatea faţă de mediu, precum şi un set de aplicaţii software inteligente pentru a permite utilizatorilor să obţină maximul de calitate la imprimarea documentelor şi fotografiilor.
Datorită conectivităţii Wi-Fi integrate, MG4150 poate scana şi copia practic din orice punct al locuinţei. Imprimarea şi scanarea fără ajutorul unui PC sau imprimarea wireless de pe dispozitive mobile pe platformă iOS sau Android este acum simplă cu ajutorul Canon Easy Photo-Print App. Având acces direct la „cloud“, utilizatorii pot imprima fotografiile favorite stocate în albume online, inclusiv Canon iMage Gateway şi Picasa Web Albums, folosind opţiunea Online Album Photo Print prin intermediul PIXMA Cloud Link.
MG4150 include de asemenea o gamă de template-uri, cum ar fi calendare, plicuri, tipizate sau alte resurse utile, toate disponibile prin simpla apăsare a unui buton din meniul Web Template Print.
Imprimarea acasă a documentelor şi a fotografiilor la cea mai bună calitate este un proces uşor şi rapid atunci cand este utilizat modelul MG4150 (9,9ipm pentru documente monocrom şi 5,7ipm pentru cele color). O fotografie fără margini 10x15 cm de calitate, tipărită în modul implicit, este produsă în aproximativ 44 de secunde. Pentru utilizatorii ce folosesc frecvent imprimanta, cartuşele de cerneală Canon FINE sunt acum disponibile în mărimi XL, oferind o reducere de costuri cu până la 50% in imprimarea unei pagini, în comparaţie cu un cartuş obişnuit . Acestea sunt ideale atât pentru imprimarea de documente text cât şi pentru imprimarea de fotografii. Tehnologia FINE a capetelor de imprimare ce folosesc picături de până la 2pl, combinată cu o rezoluţie maximă de imprimare la 4800dpi, contribuie la imprimarea unor fotografii de calitate şi a unor documente text cu litere bine definite. MG4150 dispune şi de un ecran LCD cu diagonala de 6.0 cm pentru operarea cu uşurinţă a echipamentului şi vine dotat cu un modul Auto Duplex Print ce permite, pentru o mai mare eficienţă, imprimarea automată pe ambele feţe ale colii.
Design-ul avansat al modelului MG4150 şi setările sale cu caracter ecologic îl scot în evidenţă. Aspectul elegant al carcasei şi design-ul compact fac ca MG4150 să se potrivească cu uşurinţă în orice mediu. Design-ul Canon FastFront permite hârtiei şi cartuşelor de cerneală să fie încărcate prin partea frontală a imprimantei, astfel încât multifuncţionalul poate fi plasat lângă perete sau pe un raft, salvând spaţiu valoros. Pentru utilizatorii atenţi la impactul asupra mediului, noul ECO Setting monitorizează cantitatea de hârtie economisită şi indică gradul cu care a fost redusă emisia de CO2 prin utilizarea imprimării Auto Duplex. Caracteristica Auto Power Off asigură utilizatorul că alimentarea echipamentului este întreruptă automat după un anumit timp setat în prealabil, pentru a economisi energie. În acelaşi timp, funcţia Quick Start permite intrarea rapidă în mod operaţional a echipamentului, pentru a putea răspunde rapid solicitărilor de imprimare.
Noul model MG4150 este însoţit de o gamă de soluţii software pentru imprimare inteligentă, atractive pentru utilizatorii aflaţi în căutarea celor mai avansate caracteristici.
Pachetul produsului include o suită completă de softuri intuitive destinat imprimarii şi scanării fotografiilor sau a documentelor. De exemplu, pentru cei pasionaţi de fotografie, Auto Photo Fix II foloseşte tehnologia Face Detection and Scene Analysis pentru a elimina defectele uzuale, garantând de fiecare data obţinerea unor imprimări de cea mai bună calitate.
La utilizarea cartuşelor originale Canon, MG4150 oferă utilizatorului acces la CREATIVE PARK şi CREATIVE PARK PREMIUM, o resursă gratuită pentru imprimarea de felicitări, calendare sau alte modele de documente. De asemenea, noul multifunctional oferă acces la o bibliotecă exclusivă de imagini şi de creaţii artistice ale unor renumiţi artişti şi fotografi.
Easy-WebPrint EX contribuie la imprimarea paginilor web exact aşa cum doreşte utilizatorul, ceea ce înseamnă că risipa de hârtie sau cerneală la imprimarea paginilor de pe internet devine un subiect închis. Software-ul intuitiv permite combinarea şi imprimarea mai multor pagini web pe un singur format de pagină folosind Auto Clip sau opţiunea fit-to-page, asigurând astfel o impărimare inteligentă de pe web.
Aplicaţia Easy-PhotoPrint EX permite utilizatorilor să-şi impresioneze prietenii şi familia, folosindu-şi creativitatea şi propriul conţinut – imprimand fotografii, calendare sau albume. Cu noul Fun Filter Effect, pot fi aplicate efecte artistice, precum Blur Background, Fish-eye, Soft Focus, Miniature sau Toy Camera.
PIXMA MG4150 va fi disponibil în Europa din luna Martie 2012.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite