Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Canon a extins gama premium IXUS

07 Februarie 2012Canon a adăugat astăzi gamei premium IXUS două noi modele echipate cu ecrane tactile – IXUS 510 HS şi IXUS 240 HS. Combinând design-ul de primă clasă cu recunoscuta calitate a imaginii oferită de Canon şi noi funcţionalităţi Wi-Fi, ambele modele fotografiază şi înregistrează filme Full HD cu uşurinţă, în detalii excepţionale, şi vă ajută să le partajaţi instantaneu cu prietenii şi familia. Combinând o calitate înaltă şi zoom optic compact 12x cu un design elegant, ce permite utilizatorului să o poarte în buzunar, IXUS 510 HS este perfectă pentru a fi luată oriunde de către persoanele atente la stilul pe care îl abordează. Designul subţire şi elegant al camerei IXUS 240 HS, precum şi funcţionalităţile amuzante sunt ideale pentru a surprinde momente impresionante oricând şi oriunde.
Design de calitate
Tehnologia avansată Canon în domeniul imaginii asigură obţinerea unor rezultate impresionante, indiferent de subiectul fotografiei sau de condiţiile de mediu. Ambele modele dispun de obiective originale Canon cu tehnologie de ultimă generaţie, care permit capturarea de peisaje ample sau detalii ale subiecţilor aflaţi la distanta, datorita puternicului zoom disponibil pentru fiecare aparat. Obiectivul de 28 mm wide-angle cu zoom 12x disponibil pe IXUS 510 este inclus într-un corp de doar 19,8 mm grosime, în timp ce obiectivul de 24 mm ultra-wide-angle cu zoom optic 5x de pe modelul IXUS 240 HS, este integrat într-o carcasă super-subţire, oferind calitate şi versatilitate excepţionale. Tehnologia Canon ZoomPlus permite utilizatorilor să extindă zoom-ul camerei şi să se apropie de acţiune, menţinând în acelaşi timp o calitate superioară zoom-ului digital tradiţional. Cu ZoomPlus, zoom-ul optic de 12x al modelului IXUS 510 HS se extinde până la 21x, în timp ce IXUS 240 HS ajunge de la zoom-ul optic de 5x până la 10x.
IXUS 510 HS şi IXUS 240 HS sunt, de asemenea, echipate cu tehnologia Canon Intelligent IS, ce oferă un nivel avansat de stabilizare a imaginii pentru mai multă libertate în fotografiere. Punând în valoare stabilizatorul optic de imagine cu 3.5-stop al fiecărui model, Intelligent IS analizează rapid scena ce urmează a fi fotografiată şi reglează automat setările camerei, selectând unul dintre cele şapte moduri diferite de stabilizare, pentru a asigura utilizatorul că va obţine fotografii şi filme clare, cu un nivel minim de blur.
Susţinute de Canon HS System, care combină în mod optim senzorul CMOS de înaltă rezoluţie şi sensibilitate cu cea mai nouă generaţie de procesoare de imagine DIGIC 5, ambele modele oferă o calitate a imaginii ce reflectă cu fidelitate detaliile scenei fotografiate. Oferind performanţă la superlativ în orice condiţii, şi mai ales în condiţii de lumină redusă, atât IXUS 510 HS cât şi IXUS 240 HS permit utilizatorilor să înregistreze experienţele proprii în detalii incredibile şi cu o claritate ridicată.
Partajare cu uşurinţă a imaginilor
Cu ajutorul noilor modele, utilizatorii pot distribuirapid imaginile şi filmele preferate, ori de câte ori doresc datorită modulului integrat de conectivitate Wi-Fi . Pentru a distribuifotografiile şi filmele instantaneu, chiar şi din mişcare, noua aplicaţie CameraWindow permite transferul wireless al acestora direct către o serie de dispozitive mobile ce rulează pe platformă Apple iOS . Folosind aceeaşi aplicaţie, utilizatorii pot să trimită fotografii prin e-mail, să le încarce pe Facebook însoţite de propriile comentarii sau chiar să încarce filme pe YouTube™.
De asemenea, odată cu lansarea modelelor IXUS este prezentată noua versiune CANON iMAGE GATEWAY, cu un design nou şi îmbunătăţit, platforma on-line pusă la dispoziţie de Canon clienţilor săi pentru schimbul de fotografii şi clipuri video. Oferind acum o capacitate de stocare personală de până la 10 GB, platforma este perfectă pentru stocarea unui număr mare de fotografii, chiar şi la rezoluţie ridicată. Interfaţa accesibilă permite utilizatorilor să caute imagini, să creeze albume de fotografii şi filme în care prietenii pot plasa comentarii şi distribuialbumele direct, prin e-mail, sau prin intermediul site-urilor de socializare. Cu noile modele IXUS compatibile Wi-Fi, fotografiile pot fi încărcate direct pe CANON iMAGE GATEWAY fără a fi nevoie de un computer, folosind doar meniul camerei şi reţeaua wireless de acasă.
Control complet din vârful degetelor
Ambele modele dispun de ecrane LCD tactile PureColor II de dimensiuni mari. Având diagonala de 8,0 cm (3,2") ecranele afişează îmagini cu rezoluţia de 460 mii pixeli, bine definite, ce oferă culori excepţionale şi contrast ridicat. Folosind pictogramele personalizabile ce alcătuiesc meniul de navigaţie de pe ecranul tactil, cu grad avansat de senzitivitate, utilizatorul beneficiază de acces facil la setările camerei, meniuri şi la întreaga colecţie de fotografii realizate, astfel încât acestea să poată fi rapid selectate şi încărcate pe reţelele de socializare. De asemenea, ecranul tactil contribuie la performanţele oferite de funcţionalitatea Canon Touch Shutter, care face posibilă compunerea scenei___? şi declanşarea camerei cu o singură atingere a ecranului.
Creativitate point-and-shoot
Pentru cei care doresc să obţină imagini excelente fără a face setări speciale ale camerei, noul mod Canon Smart Auto identifică acum până la 58 de tipuri de scene diferite.
Noua funcţionalitate Face Identification (Face ID) inclusă în modul Smart Auto permite utilizatorilor să obţină fotografii mai reusite cu prietenii şi cu familia. Face ID permite utilizatorilor să marcheze şi să înregistreze feţele membrilor familiei şi datele de naştere ale acestora, apoi să stocheze aceste informaţii, iar cu ajutorul modului Smart Auto să ajusteze setările de imagine în consecinţă. De exemplu, atunci când fotografiaţi un copil care doarme, Face ID va identifica subiectul, va dezactiva automat bliţul şi va ajusta expunerea pentru a da mai multă luminozitate imaginii. Dacă un copil în vârstă de peste doi este identificat, aparatul foto se va comuta automat în mod Servo AF, în anticiparea unei mişcări, permiţând obţinerea de imagini mai clare ale copiilor, adesea dificil de surprins.
Fiecare model dispune de Multi-area White Balance, tehnologie care detectează prezenţa mai multor surse de lumină şi corectează echilibrul de culoare pentru fiecare, oferind imagini naturale, în condiţii în care mai multe surse de lumină sunt prezente. O gamă îmbunătăţită de moduri creative de fotografiere extinde gama de efecte pe care utilizatorii le pot folosi. În plus faţă de Toy Camera, Miniature şi Fish-eye Effect, noul efect Smooth Skin îmbunătăţeşte calitatea portretelor, în timp ce efectul Soft Focus simulează efectul oferit de către un obiectiv soft-focus. Noile moduri de fotografiere oferă trei niveluri de efect, permiţând utilizatorului să aleagă un nivel potrivit subiectului.
Fotografii de înaltă rezoluţie, filmare HD
Pe lângă fotografiile excepţionale, noile modele IXUS 510 HS şi IXUS 240 HS pot înregistra filme Full HD (1080p) cu sunet stereo. Un buton dedicat înregistrării video permite comutarea instantanee de la modul foto la cel video, în timp ce zoom-ul optic poate fi utilizat pentru filmare în cazul ambelor camere. De asemenea, conectivitatea HDMI integrată permite vizualizareafotografiilor şi filmelor cu prietenii şi familia direct pe ecranele televizoarelor HD. Pentru a ajuta utilizatorul să rememoreze povestea din spatele imaginilor surprinse pe parcursul unei zile, modul Movie Digest surprinde patru secunde de film înainte de efectuarea fiecărei fotografii şi combină toate clipurile video într-unul de calitate HD (720p), un memento al evenimentelor zilei.
IXUS 510 HS: compact serios, cu stil de podium
Pe lângă oferirea unor imagini de calitate deosebită, IXUS 510 HS conduce stilul IXUS la un nou nivel de top. Cu un senzor CMOS 10.1MP de mare sensibilitate şi un excepţional zoom optic 12x, utilizatorii se pot bucura de flexibilitatea înregistrării unei diversităţi de subiecte la calitate excepţională, iar apoi pot partaja imaginile utilizând modulul integrat de conectivitate Wi-Fi. Revenind la stilul clasic al design-ului original IXUS, liniile exterioare elegante, bine definite, ale modelului IXUS 510 HS simbolizează cu adevărat filozofia designului de lux al seriei IXUS, alcătuind un corp elegant, compact, care poate fi luat oriunde. Capacul futurist al obiectivului şi finisarea mată, disponibilă în nuanţe de negru sau alb adaugă o notă de stil premium.
IXUS 240 HS: stil excepţional şi uşurinţă în utilizare
Combinând caracteristicile avansate cu utilizare fără efort, IXUS 240 HS este perfect pentru oricine se află în căutarea unei camere care îmbină stilul cu eleganţă. Rezoluţia de 16,1 MP oferă detalii excepţionale, în timp ce obiectivul original Canon ultra-wide de 24mm cu zoom optic 5x oferă flexibilitate ridicată, în orice buzunar. Disponibil în cinci culori metalice contemporane, astfel încât utilizatorii să poată alege un stil potrivit personalităţii lor, IXUS 240 HS este ideal pentru fotografierea în cadrul vacanţelor sau serilor petrecute împreună cu prietenii.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite