Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

SES, lider in distributia TV si HD

08 Februarie 2012



SES a anuntat confirmarea pozitiei sale de lider al industriei de transmisii prin satelit in distributia de canale TV si transmisia de inalta definitie. Pana la sfarsitul anului 2011, SES a difuzat peste 5.200 de canale TV, printre care se numara si peste 1.200 de canale de inalta definitie (HD). Numai in a doua jumatate a anului 2011, SES a adaugat mai mult de 100 de canale HD.

Daca majoritatea canalelor difuzate prin satelitii SES provin din America de Nord si Europa, o pondere tot mai mare in cresterea numarului de canale este reprezentata de pietele emergente, cum ar fi America Latina, Asia-Pacific si Africa. In prezent, SES suporta 44 de platforme DTH, mai multe decat orice alt operator de sateliti din lume. Pe langa cele peste 5.200 de canale TV, prin intermediul flotei globale de sateliti a SES se difuzeaza aproape 1.000 de posturi radio.

„Este vorba de cifre unice in industrie care demonstreaza avantajele oferite de sateliti in distributia de continut de inalta calitate unui public larg. Conform programului nostru de investitii in flota, anticipam o crestere continua a numarului de canale din America Latina, Asia-Pacific si Africa. Procesul de adaugare a noilor canale HD continua sa se accelereze la nivel global si va ramane unul dintre factorii de promovare a cresterii pentru compania noastra”, a declarat Ferdinand Kayser, Director Comercial al SES.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite