Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Ultraportabilitate cu Canon SELPHY CP810, fara rabat la calitate

09 Februarie 2012



Canona anuntat lansareanoii imprimanteă foto compacte SELPHY CP810, concepută să ofere rapid şi uşor imprimări la calitate de laborator, fie că sunteţi în mişcare sau acasă. Înlocuind SELPHY CP800, noul model aduce o serie de îmbunătăţiri, oferind un design atractiv, compact şi portabil, caracteristici creative extinse şi utilizare îmbunătăţită.
SELPHY CP810 este ideală pentru cei ce caută o imprimantă accesibilă, care să ofere imprimări de înaltă calitate, în mai puţin de un minut. Datorită design-ului portabil, uşor în greutate, SELPHY CP810 este o opţiune potrivită pentru utilizatorii din mediul de afaceri care doresc să obţină pe loc fotografii de identitate sau servicii rapide de imprimare foto.
Fotografiile pot fi imprimate direct de pe cardurile de memorie compatibile, sau de pe orice dispozitiv PictBridge compatibil, cum ar fi aparatul de fotografiat sau camera video. De asemenea, SELPHY CP810 poate imprima de pe stick-ul de memorie USB sau de pe telefoanul mobil prin portul USB integrat, fără a fi nevoie de un PC.
Operare uşoară
Pentru vizualizare şi funcţionare îmbunătăţită, SELPHY CP810 dispune de un ecran LCD color de 6,8 cm (2,7 ") ce poate orientat către utilizator. Oferind suport pentru 13 limbi, noul model permite imaginilor să fie vizualizate cu uşurinţă şi imprimate cu o simplă apăsare a unui buton.
Imprimări la calitate de laborator, oriunde vă aflaţi
Pentru a produce cele mai bune imprimări, funcţia Auto Image Optimizer îmbunătăţeşte calitatea printului, recunoscând scene şi îmbunătăţind subiectul prin ajustări specifice - de exemplu, controlând luminozitatea sau contrastul. În plus, efectul Smooth Skin, elimină petele de pe piele pentru a se obţine portrete atrăgătoare, iar reglarea manuală a luminozităţii poate fi aplicată pentru a ajusta rezultatul final.
Prin utilizarea sublimării, SELPHY CP810 oferă profunzime imaginilor şi o gradaţie superbă a culorilor, similar imprimărilor tradiţionale obţinute într-un laborator foto. Imprimările obţinute sunt uscate şi gata de manevrare imediat ce au parasit imprimanta, fiind rezistente la zgarieturi, apă şi decolorare. SELPHY CP810 poate produce cărţi poştale (148 x 100mm), L (119 x 89mm) şi imprimări de dimensiunea cardului de credit (86 x 54mm) într-un timp record, pe o gamă largă de suporturi fotografice Canon. SELPHY CP810 oferă o gamă largă de opţiuni pentru format de imagine, inclusiv cel de act de identitate, ceea ce permite utilizatorilor să imprime o serie de imagini standard sau de dimensiuni personalizate, pe o singură coală de hârtie.
SELPHY CP810 oferă imprimare portabilă şi deţine o baterie NB-CP2L opţională, oferind posibilitatea de a imprima instantaneu indiferent de locaţie. Pentru protecţia imprimantei, în slotul de securitate disponibil se poate ataşa un sistem de blocare Kensington, în timp sistemul opţional de protecţie anti-praf protejează imprimanta şi consumabilele atunci când aceasta funcţionează în medii cu praf.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite