Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Managed Services >> Stiri si comunicate

Contract Vodafone-Huawei pentru managementul operatiunilor de teren

13 Februarie 2012Unul dintre cele mai importante contracte de managed services a fost anuntat astazi de Vodafone Romania si Huawei. Cele doua companii au semnat un parteneriat strategic pe 5 ani pentru servicii de management aplicat, in zona de Tehnologie. Astfel, Huawei va prelua managementul operatiunilor de teren pentru reteaua Vodafone, printre care se numara mentenanta si constructia de site-uri, precum si activitatile preventive de infrastrucura. Aproximativ 70 de specialisti ai Vodafone Romania se vor alatura companiei Huawei, ca parte a echipei dedicate care va prelua activitatile mentionate.Inaki Berroeta, Presedinte si CEO Vodafone Romania considera ca acest parteneriat va permite Vodafone sa ramana cea mai performanta retea din Romania: ,„Vodafone a fost recunoscuta ca fiind cea mai performanta retea din Romania in urma mai multor masuratori efectuate in ultima perioada, iar prioritatea noastra este sa ramanem lideri in calitatea retelei. Prin acest parteneriat strategic, ne asociem cu un colaborator de incredere pentru managementul operatiunilor de teren, pentru a ne putea concentra si mai mult pe urmatoarele etape de inovatie tehnologica a retelei, ce ne vor permite sa lansam noi servicii relevante pentru clientii nostri.”
Relatia Vodafone-Huawei este traditionala si are acoperire globala. Huawei a fost furnizorul de servicii si echipamente al Vodafone Romania in proiecte importante precum lansarea retelei 3G UMTS in banda 900 MHz, care a adus romanilor acces la Internet mobil de mare viteza in toata tara, sau implementarea retelei All IP. Contractul anuntat astazi pare o continuare fireasca a acestei relatii traditionale.
Conform informatiilor oficiale, selectia Huawei a fost precedata de un proces laborios de evaluare a capabilitatilor companiei, care a inclus indicatorii de mediu, de siguranta, strategia de dezvoltare, sistemul de management si de control al calitatii, capabilitatile de project management si responsablitatea sociala.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite