Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> CRM >> Stiri si comunicate

Cine este lider la vanzari de Microsoft Dynamics CRM?

20 Februarie 2012



Conform datelor oficiale facute publice de Microsoft, Industrial Software, companie cu sediul central in Sibiu si focalizata pe implementarea desoluții informatice în segmentele privat și administrație publică, a ocupat primul loc în topul partenerilor Dynamics CRM din Romania, pentru primul semestru din anul fiscal curent(iulie – decembrie 2011). Industrial Software a inceput implementarile de Microsoft Dynamics CRM în urmă cu aproximativ doi ani, insa a reusit sa genereze cateva proiecte importante, in mai multe domenii de activitate. „Decizia de a adăuga în portofoliul nostru soluția Microsoft Dynamics CRM a fost una strategică. Ne-am gândit în primul rând să fie produsul potrivit pentru clienţii noştri potenţiali atât din punct de vedere funcţional cât şi ca preţ. Segmentul vizat de noi fiind destul de divers aveam nevoie de o soluţie de tip platformă la care noi să aducem plus valoare prin modulele specifice dezvoltate dar care să aibă şi o variantă standard cât mai completă. Şi nu în ultimul rând un produs care să aibă în spate un producător de renume cum este Microsoft şi o prezenţă internaţională. Clasarea pe primul loc în topul de vânzări CRM al Microsoft ne confirmă că am făcut alegerea corectă” – spune Cătălin Popa, Director Executiv la Industrial Software.

Microsoft Dynamics CRM este combinaţia perfectă între un set bogat de funcţionalităţi, flexibilitatea platformei şi uşurinţă în utilizare. Prin faptul că oferă o suită completă de funcţionalităţi necesare în vânzări, marketing şi servicii dar şi prin uneltele de analiză şi raportare se crează o viziune de 360 grade asupra clientului şi a interacţiunii cu acesta.
Aspectele care diferenţiază soluţia Microsoft Dynamics CRM ca lider în piata, vizează o experienţă de utilizator familiară, integrarea nativă cu aplicaţiile Microsoft deja utilizate în majoritatea companiilor si institutiilor, redefinirea limitelor productivităţii prin automatizarea proceselor şi accesul facil la informaţii în timp real. „Industrial Software este unul din cei mai dinamici parteneri CRM. Este un partener care și-a segmentat targetul de piață printr-o abordare concentrată pe diverse tipuri de clienţi şi este acel tip de partener care îşi face foarte bine treaba, întotdeauna în beneficiul clientului şi cu maxim profesionalism. Prin proiectele implementate în ultima perioadă Industrial Software aduce contribuţii semnificative la dezvoltarea pieţei soluţiei Microsoft Dynamics CRM în România” spune Dan Vasile, Dynamics Solution Specialist în Microsoft România.
Industrial Software are în prezent o echipă experimentată, care cuprinde manageri de proiect, analişti de business, consultanți, dezvoltatori software, testeri, specialişti hardware&comunicații, capabilă să dezvolte proiecte complexe. Compania a înregistrat o creștere semnificativă de clienți, datorită calității serviciilor oferite, rezultatul obținut de aceștia fiind îmbunătăţirea derulării proceselor de afaceri şi adaptarea perfectă la creşterea competitivităţii pe piaţă.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite