Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Doua premii BLI pentru Brother

20 Februarie 2012



Echipamentele Brother HL-4570CDW şi Brother MFC-J6910DW au fost premiate de BLI, liderul industriei de testare a echipamentelor de imagistică. Compania a fost fondată în anul 1961 de Arthur Kallet, cel care a deţinut timp de 20 de ani funcţia de Preşedinte al Consumers Union. În februarie 2004 BLI a fost achiziţionată de veteranii industriei de publishing Michael Danziger şi Mark Lerch, ultimul deţinând în acest moment funcţia de Chief Executive Officer şi Chief Operating Officer în cadrul BLI.
Brother HL-4570CDW
Imprimanta Brother HL-4570CDW este marea câştigătoare a premiului BLI Outstanding Achievement Energy Efficient, fiind premiată de experiţii BLI pentru eficienţa energetică de care dă dovadă. Modelul este certificat Energy Star şi consumă doar 0,9W în modul deep sleep. Atunci când imprimanta este activă consumul se ridică la 65W, iar în timpul listării la 560W.
Modelul este bazat pe tehnologie laser color şi este dedicat IMM-urilor, deţine modul wireless şi duplex automat. Viteza maximă de tipărire este de 28ppm atât color, cât şi monocrom, iar unitatea poate tipări PDF-uri şi fişiere JPEG prin intermediul port-ului USB, fără a fi nevoie de conectarea la PC. Rezoluţia maximă de tipărire este de 2400 x 600 dpi, iar prima pagină este tipărită în maxim 16 secunde. Capacitatea tăvii principale este de 250 de coli, existând şi o tavă suplimentară pentru plicuri sau 50 de coli groase.
Brother MFC-J6910DW
Brother MFC-J6910DW a primit din partea BLI distincţia Buyers Lab Outstanding A3 Colour Inkjet All-in-One, una dintre cele mai importante distincţii acordate de companie. Multifuncţionala inkjet este dedicată birourilor de dimensiuni mici şi permite tipărirea, copierea şi scanarea duplex a documentelor. Conectarea la PC se poate realiza prin USB, Ethernet şi Wireless - graţie modulului 802.11b/g/n. Setările multifuncţionalei pot fi accesate prin intermediul ecranului color tactil de 3,3”. Modelul foloseşte cartuşe de capacitate mare, din seria XL, putând tipări aproximativ 2400 de pagini monocrom, respectiv 1200 pagini color.
În acest moment BLI este liderul şi furnizorul număr unu de informaţii critice legate de industria de imagistică. Produselele BLI integrează:
• Rapoarte complete ce includ testări de produse, recenzii şi subiecte importante pentru industrie;
• Ştiri importante din industrie şi analize;
• Acordarea de premii Pick of the Year;
• Servicii de testare pentru OEM;
• Servicii de recomandare pentru utilizatorii de business.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite