Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Smart ID Dynamics isi deschide al doilea birou regional in Timisoara

20 Februarie 2012



Smart ID Dynamics S.A.,specialist în soluții de mobilitate, anunta lansarea celui de-al doilea birou regional in Timisoara, dupa biroul din Craiova, ca partea a unei initiative de consolidare a operatiunilor de vanzari, consultanta, servicii, dezvoltare, implementare si service in zona de vest a tarii. Diversitatea si complexitatea portofoliului de produse al Smart ID Dynamics – incluzand hardware, aplicatii software, servicii profesionale, consumabile – si cresterea numarului de clienti in zona, inclusiv a cererii, sunt printre principalii vectori ai acestei initiative.
“2011 a fost un an important pentru compania SmartID si in acelasi timp un test de rezistenta a unui startup gandit cu pasiune, responsabilitate si investitii in tehnologie, specialisti, portofoliul de solutii si mai ales in vanzari si marketing. Consolidarea operatiunilor din vestul tarii este o conditie a strategiei noastre de proximitate fata de cei mai buni clienti si cele mai bune piete din punct de vedere al ritmului de dezvoltare economica, infrastructura, platforme industriale existente si unitati de productie, rata a somajului etc. Sunt putine regiuni in Romania care au reusit sa performeze in conditii de criza economica si sa o trateze ca pe o stare de normalitate. Timisoara este un punct strategic in aceasta regiune si in acelasi timp o piata pentru tehnologiile de mobilitate de ultima generatie in care investim” declara Daniel Boangiu, Managing Director Smart ID Dynamics S.A., Romania.
Deschiderea sucursalei din Timisoara va oferi mai mult dinamism operatiunilor noastre din vestul tarii in conditiile in care prezenta in zona ne poate ajuta sa fim mai operativi si sa ne consolidam relatia cu clientii actuali importanti si potentiali din zona. Proximitatea din punct de vedere al businessului de mobilitate este foarte importanta si se afla printre principalii vectori de crestere in conditiile imbunatatirii timpului de raspuns pentru solutii, mentenanta si service echipamente.
Pentru a sustine aceasta initiativa Cristina Bacanu, Managing Partner SmartID, va prelua managementul operatiunilor de vanzari, consultanta, servicii, dezvoltare, implementare si service in aceasta zona.Cristina Bacanu vine cu o experienta in vanzari si solutii software de peste 11 ani. Pot sa sa spun ca sunt mandru ca am reusit prin performantele noastre inregistrate in doar doi ani de activitate sa atragem in echipa SmartID cei mai buni oameni din mobilitate. A fost un pariu cu piata de mobilitate si cu conditiile economice ca SmartID sa devina printre cei mai buni specialisti in solutii de ultima generatie. In business-ul nostru oamenii sunt resursa care ne-a facut sa castigam acest pariu” declara Daniel Boangiu, Managing Director Smart ID Dynamics S.A., Romania.


SmartID a inregistrat in 2011 o cifra de afaceri de 2,78 mil euro, in crestere cu 270%, de la 1.05 mil euro cat a inregistrat in 2010, primul an de activitate, la 2.78 mil euro in 2011. Cresterea inregistrata de companie este rezultatul investitiilor realizate in tehnologii de ultima generatie, in dezvoltarea portofoliului de solutii, in specialisti si nu in ultimul rand in marketing.
În structura cifrei de afaceri, segmentele de piata care au contribuit cel mai mult la cifra de afaceri a companiei sunt: productia cu 25%, transporturile si logistica cu 24,2% urmate foarte aproape de retail si distributie cu 18,8, servicii cu 17% si utilitati cu 12%. Aceste industrii au adus companiei Smart ID peste 100 de clienti noi in anul 2011.
77% din veniturile companiei, peste 2 mil de euro, sunt generate de solutiile hardware si de aplicatiile de trasabilitate, inventarierea mijloacelor fixe si a obiectelor de inventar, colectare mobila a banilor, servicii in teren, management al depozitelor (automatizarea proceselor logistice din cadrul depozitelor si magaziilor), automatizarea fortei de vanzari, tiparirea de bilete in teren, tiparirea de etichete pe fluxul de productie, tiparirea de etichete raft pentru retaileri, tiparirea de carduri personalizate, management centralizat al echipamentelor mobile utilizate in teren.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite