Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

„Aveam nevoie de o soluţie ERP pentru a deveni mai competitivi”

20 Februarie 2012




MW: Care au fost implicaţiile la nivel de organizaţie ale utilizării Microsoft Dynamics NAV? Dar la nivel de angajaţi?

RI: La nivel de organizaţie, principala implicaţie a fost alocarea unui buget şi asumarea schimbărilor induse de utilizarea unui ERP complex. La nivel de angajaţi, a fost training-ul specializat, însă produsele Microsoft sunt foarte intuitive, iar această etapă a fost una facilă.

MW: Din experienţa dobândită în lucrul cu soluţia Microsoft Dynamics NAV, cum v-aţi sfătui partenerii de afaceri să abordeze o astfel de implementare?

RI: În primul rând, trebuie să existe entuziasmul şi dorinţa de a fi mai buni, mai competitivi, mai eficienţi. În al doilea rând, să-şi planifice inteligent timpul, resursele financiare şi umane pentru o astfel de investiţie. Şi, nu în ultimul rând, să-şi aleagă cu atenţie atât partenerul Microsoft, cât şi echipa de lucru. Calitatea oamenilor este un element extrem de important.

MW: Folosiţi de ceva vreme soluţia Microsoft Dynamics NAV implementată de LLP Dynamics. Aţi remarcat avantaje în lucrul de zi cu zi?

RI: Principalul avantaj ar fi acela că informaţia existentă în organizaţie este structurată în trei mari direcţii: Local GAAP – contabilitatea statutară, US GAAP – contabilitatea de raportare către grup, Management Reporting – set predefinit de raportare pentru management. Astfel, există un impact major pozitiv asupra eficienţei activităţii zilnice a angajaţilor noştri – utilizatori NAV care înregistrează unitar documente în sistem, astfel încât informaţia să se genereze pe cele trei paliere menţionate mai sus.


LLP Dynamics Romania
Tel.: 021 224 55 16
rocontact@llpdynamics.com
www.llpdynamics.ro



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite