Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

„Aveam nevoie de o soluţie ERP pentru a deveni mai competitivi”

20 Februarie 2012




Razvan Iorgu,
Managing director
CBRE REAL ESTATE CONSULTANCY



Combinaţia dintre o soluţie performantă ca Microsoft Dynamics NAV şi un partener experimentat ca LLP Dynamics a adus companiei de consultanţă în imobiliare CBRE REAL ESTATE CONSULTANCY o structură stabilă pentru gestiunea informaţiilor şi un plus de eficienţă în activitate. Răzvan Iorgu, Managing Director,CBRE REAL ESTATE CONSULTANCY a oferit pentru Market Watch câteva informaţii suplimentare.

Market Watch: Care au fost provocările ce au stat la baza alegerii unei soluţii ERP, din punctul de vedere al unui consultant de top în real estate?

Răzvan Iorgu: Decizia implementării unui ERP a avut la bază, în primul rând, nevoia de performanţă şi optimizare a tuturor structurilor CBRE România, dorinţa de a comunica diferit, unitar şi eficient. În acest context, am ajuns la concluzia că o soluţie de tip ERP ce permite implementarea conceptului de contabilitate managerială este ceea ce noi aveam nevoie pentru a deveni mai competitivi.

Managementul, atât cel local, cât şi cel de grup, are nevoie de un set de informaţii financiare relevante, care să ne permită să evaluăm eficient performanţa actuală a organizaţiei, să îmbunătăţească procesul decizional atât la nivel operaţional, cât şi la nivel strategic, să ia măsuri corective pentru ca performanţa organizaţiei să fie conformă cu obiectivele propuse. Sistemul informatic anterior nu permitea o astfel de abordare, aşadar am început să ne facem temele şi să căutăm o soluţie.

MW: Aţi fost una dintre companiile care au implementat Microsoft Dynamics NAV în plină criză economică. De ce aţi pornit la drum cu Microsoft Dynamics NAV? Şi de ce cu LLP Dynamics?


RI: Înlocuirea unui sistem informatic de gestiune modifică întregul know-how existent în companie. Aşadar, nu este un lucru tocmai simplu să înlocuieşti sistemul anterior cu o aplicaţie nouă. Studiile noastre şi analiza referinţelor au arătat că NAV putea să răspundă simplu şi eficient tuturor provocărilor la care urma să fim expuşi.

Şi am înţeles că este o aplicaţie configurabilă pe specificul fiecărui business. Prin urmare, era exact ceea ce aveam noi nevoie.

De ce LLP Dynamics? Cum spuneam, înlocuirea unui sistem nu este deloc simplă, dar, dacă procesul de implementare este făcut cu profesionalism, poate oferi organizaţiei posibilităţi nelimitate de creştere. Reuşita unui astfel de demers se bazează decisiv pe găsirea celui mai potrivit partener specializat. Din nou am trecut la treabă şi am ales LLP Dynamics.

„Calitatea oamenilor este un element extrem de important“



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite