Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Stocare >> Stiri si comunicate

Verbatim prezinta noi solutii de stocare

21 Februarie 2012Verbatim va dezvalui portofoliul sau de produse noi pentru 2012 la CeBit in Hanover, Germania, dupa data de 6 pana pe 10 martie in zona Planet Reseller in hala 14/15, standul H33. Noile SSD-uri SATA-III vor fi expuse impreuna cu un numar de noi design-uri USB drive si o gama larga de lampi LED. Atractia speciala va fi prezentarea noului concept portable hard drive care utilizeaza sistemul Universal Storage Module (USM).

Modul Universal de Stocare (USM)
Noul hard disc USM de la Verbatim ofera utilizatorilor o solutie de stocare flexibila deoarece poate fi conectat utilizand o selectie de cabluri sau prin utilizarea in mod direct a interfetei SATA. Hard discul poate fi conectat la dispozitive in acelasi mod ca oricare hard disc extern prin utilizarea unui cablu USB 3.0, FireWire sau Thunderbolt™ care se poate conecta direct la discul USM. Insa, marele avantaj al hard discului USM este posibilitatea de a fi conectat la TV, console, decodoare, computere desktop sau notebook si alte aparate electronice destinate consumatorilor echipate cu slot USM. Deoarece conexiunea este SATA la SATA, performanta de transfer a datelor este exceptionala. USM este un standard deschis cu specificatii oferite de catre Organizatia Internationala ATA, un consortiu industrial non-profit in cooperare cu aproape 200 dintre companiile conducatoare din domeniul tehnologic. “In viitorul apropiat vom vedea mult mai multi producatori ce vor lansa produse care incoporeaza slot-uri USM, astfel USM va deveni noul standard media al viitorului”, explica Rüdiger Theobald, Marketing Director pentru Verbatim EUMEA.

Noile Discuri SATA-III Solid State
In 2012 Verbatim se va concentra tot mai mult pe SSD-uri. “Ne asteptam ca cererea deja mare pentru SSD-uri sa creasca in continuare in 2012”, spune Rüdiger Theobald. SSD-urile utilizeaza chip-uri de memorie flash semi-conductoare si nu au parti mobile, iar acest lucru le face mult mai stabile din punct de vedere mecanic, sunt complet silentioase si folosesc foarte putina energie. Noile SSD-uri SATA III profita din plin de latimea de banda SATA-III si ofera rate de transfer excelente de pana la 550MB/sec viteza de citire si 510MB viteza de scriere, timpi de pornire mai buni si viteza imbunatatita de reactie a sistemului. Cu controller high-end SandForce 2281 incorporat, SSD-urile cu capacitati de 120GB si 240GB sunt disponibile acum.


Noi stick-uri USB: Rapide, elegante si practice
Verbatim prezinta de asemenea o varietate de stick-uri USB: Store ‘n’ Go V3 USB 3.0 Drive utilizeaza o interfata 3.0 pentru transfer de date SuperSpeed. Un sistem slide and lock protejeaza conectorul stick-ului. Store ‘n’ Go V3 USB 3.0 Drive vine intr-o gama larga de culori si capacitati de pana la 64GB.

Noul Store ‘n’ Go Micro USB Drive+ este un USB Drive minuscul si practic care dispune de un invelis de cauciuc pentru a proteja conectorul fata de orice deteriorare. Dispune de asemenea de un inel de transport pentru a permite atasarea sa la breloc.

Popularul Store ‘n’ Go Micro USB Drive va fi prezentat intr-o varianta noua cu un design easy grip si un snur generos pentru un transport convenabil.

Atat Store ‘n’ Go Micro USB Drive+ cat si noul Store ‘n’ Go Micro USB Drive dispun de interfete 2.0 si sunt disponibile intr-o gama gama variata de culori si capacitati de pana la 32GB.


Produse LED: Iluminare economica si eficienta pentru acasa si magazinele retail
Gama larga de lampi LED Verbatim experimenteaza o extensie pentru lamipile directionale si non-directionale.
O lampa clasica A cu functie de estompare CTA ofera lumina alba calda iar atunci cand este complet estompata nuanta devine mai primitoare si mai linistitoare.
In contrast cu stralucirea sa cele doua lampi halogen suplinitoare lumineaza si se potrivesc perfect pe diferitele aplicatii de acasa, in magazine sau hoteluri si restaurante, acolo unde spotul pentru accentuare este necesar. Noua PAR16 GU10 cu 230lm si MR16 GU5.3 470lm si 7W ofera o eficienta excelenta de 64lm/W.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite