Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

IBM finalizeaza achizitia DemandTec

22 Februarie 2012



IBM a anuntat finalizarea achizitiei DemandTec. Achizitia extinde initiativa IBM Smarter Commerce, adaugand aplicatii software bazate pe mediul cloud pentru a ajuta companiile sa creasca profitabilitatea prin intermediul planificarii preturilor, promotiilor si varietatii produselor.
Lansata in luna martie 2011, initiativa IBM Smarter Commerce ofera aplicatii software si servicii pentru a ajuta companiile sa isi transforme procesele de business astfel incat sa raspunda rapid cerintelor in continua schimbare ale clientilor din piata digitala. Extinderea acestor capabilitati in mediul cloud ofera organizatiilor acces rapid la informatiile despre clienti, suportand recuperarea imediata a investitiilor.
„Initiativa IBM Smarter Commerce in mediul cloud ofera companiilor informatii cuprinzatoare despre preferintele clientilor, pentru a introduce pe piata, vinde si livra produsele si serviciile”, a precizat Craig Hayman, Manager General IBM Industry Solutions. „Cu ajutorul IBM si DemandTec, directorii de marketing si de vanzari din sectoarele retail, bunuri de larg consum si alte sectoare industriale vor putea oferi cele mai bune preturi si cea mai mare varietate de produse bazate pe tendintele de cumparare ale clientilor”.
DemandTec furnizeaza aplicatii software de analiza bazate pe mediul cloud pentru a ajuta organizatiile sa imbunatateasca preturile, promotiile si varietatea produselor in contextul comertului enterprise: retail, business-to-consumer si bunuri de larg consum. Ca rezultat, companiile pot identifica tendinte si informatii despre cumparatori pentru decizii mai bune referitoare la preturi, promotii si varietatea produselor pentru a creste veniturile si profitabilitatea. Prin intermediul unei analize rapide a tendintelor consumatorilor, un manager din cadrul unei companii ce produce bunuri de larg consum poate colabora cu reprezentantii magazinelor pentru a intelege flexibilitate pretului si pentru a stabili un pret competitiv.
De asemenea, DemandTec extinde strategia IBM Software-as-a-Service (SaaS) prin intermediul adaugarii unor solutii suplimentare la portofoliul IBM SaaS.
Odata cu finalizarea achizitiei, aproximativ 350 de angajari DemandTec se vor alatura departamentului IBM Software Group, un sector esential pentru dezvoltarea si profitabilitatea companiei.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite