Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> CRM >> Stiri si comunicate

Prutul SA implementeaza platforma Microsoft Dynamics CRM prin intermediul GENESYS Systems

23 Februarie 2012



GENESYS Systems a anuntat implementarea in cadrul companiei Prutul S.A. a solutiei de gestiune a activitatii de trading de cereale si distributie de inputuri bazata pe platforma Microsoft Dynamics CRM. Solutia oferita de GENESYS Systems reprezinta o metoda de eficientizare a activitatilor de distributie inputuri pentru agricultura, depozitare si trading de cereale si oleaginoase pe care compania Prutul le desfasoara, prin automatizarea si simplificarea tuturor proceselor de executie, logistice si financiare.
Pentru alegerea aplicatiei si a partenerului de implementare, compania Prutul a desfasurat un amplu proces de selectie la care GENESYS Systems a participat cu solutia bazata pe platforma Microsoft Dynamics CRM, imbogatita cu add-on-uri specifice industriei agribusiness. "Am ales platforma Microsoft Dynamics CRM datorita potentialului de personalizare a solutiei la procesele noastre, a interfetei familiare care va permite o adaptare rapida a utilizatorilor la noul mod de lucru si, nu in ultimul rand, pentru experienta detinuta de GENESYS Systems in acest domeniu si a calitatii serviciilor de consultanta pe care ni le-a oferit", a declarat Dana Dumitrescu, Director Comunicare Prutul S.A.
Automatizarea si optimizarea proceselor de contractare, gestionarea stocurilor de inputuri si cereale, monitorizarea si controlul permanent al activitatii de depozitare cereale in scopul asigurarii calitatii optime a produselor, imbunatatirea sistemului de raportare in vederea eficientizarii activitatii angajatilor si a cresterii vitezei decizionale a echipei manageriale sunt doar cateva dintre cele mai importante beneficii pe care Prutul doreste sa le obtina prin implementarea solutiei bazate pe platforma Microsoft Dynamics.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite