Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Noua versiune de McAfee Application Control

28 Februarie 2012Provision in calitate de distribuitor pentru produsele McAfee in Romania si Republica Moldova, anunta lansarea unei noi versiuni McAfee Application Control, solutie integrata cu McAfee Global Threat Intelligence. McAfee Application Control este o solutie care permite identificarea aplicatiilor din infrastructura si avertizeaza daca acestea sunt malitioase sau supun organizatiile la riscuri prin vulnerabilitatile pe care le contin.
McAfee Application Control permite rularea pe desktop-urile, laptop-urile sau serverele companiilor doar a aplicatiilor autorizate. Solutia este administrata central de catre software-ul McAfee ePolicy Orchestrator, solutie de management oferita in mod gratuit clientilor McAfee si utilizeaza un model dinamic de formare a listelor de aplicatii autorizate.

„McAfee Application Control” este o solutie puternica, dedicata echipamentelor functionale (imprimante, echipamente medicale, ATM-uri, POS-uri, etc.), servere-lor si desktop-urilor corporative. Protejarea desktop-ului si a utilizatorului este esentiala deoarece deseori intervin erori umane. Utilizatorii desktop-urilor sunt informati cu privire la aplicatiile nepermise prin intermediul mesajelor de tip pop-up. Sunt sfatuiti sa ceara aprobare prin intermediul unui email sau a unei cereri de asistenta tehnica adresata administratorului de retea.
McAfee Application Control permite rularea pe serverele si calculatoarele companiei numai a aplicatiilor publicate in lista autorizata (whitelist).

"McAfee Application Control" - caracteristicile esentiale:
1. McAfee Global Threat Intelligence – ofera toate informatiile cu privire la provenienta si integritatea fisierelor companiei si comunica cu McAfee Application Control pentru a clasifica aplicatiile in autorizate si neautorizate. Aceasta caracteristica arata daca, dintr-o greseala, un software malitios a fost trecut in lista aplicatiilor autorizate si in aceeasi masura evidentiaza fisierele cu reputatie neclasificata, care trebuie sa fie examinate intern de catre organizatie.

2. Whitelisting Dinamic – solutia se poate configura in asa fel incat numarul aplicatiilor continute de aceasta lista sa creasca continuu si dinamic fapt ce elimina actualizarea manuala a listelor cu aplicatii autorizate.

3. Protectie a memoriei – programele autorizate care pot contine anumite vulnerabilitati inerente nu pot fi exploatate printr-un atac tip buffer overflow sau prin alte modalitati.

4. Integrare cu solutiile McAfee – solutia este perfect integrata in ecosistemul McAfee. Integrarea cu platforma ePolicy Orchestrator ofera organizatiilor o consola unica de administrare a solutiilor de securitate, imbunatatind astfel eficienta operationala. In plus, integrarea cu McAfee Risk Advisor ajuta la prioritizarea sistemelor ce trebuie actualizate rapid cu versiuni noi ale aplicatiilor, sistemelor de operare, etc.

Pentru mai multe informatii despre solutia McAfee Application Control, va invitam sa urmariti acest videoclip: http://www.youtube.com/watch?v=bUrxb2SJUwwParerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite