Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Asseco South Eastern Europe in topul firmelor listate la Bursa din Varsovia

29 Februarie 2012



Asseco South Eastern Europe (Asseco SEE) s-a situat printre primele firme listate la Bursa din Varsovia (nr.17, din 400 de companii analizate), in ce priveste competenta, calitatea actului decizional si performanta grupului care alcatuieste Management Board. Evaluarea a fost realizata de "Puls Biznesu », cea mai importanta, influenta si de prestigiu publicatie din Polonia dedicata mediului de afaceri, in colaborare cu « TNS Pentor », cel mai reputat institut independent de cercetari din aceasta tara.
Studiul este rezultatul unui proces complex de evaluare a firmelor listate la Bursa din Varsovia si se bazeaza, printre altele, si pe voturile a 180 de analisti, cercetatori si consultanti. Si, in primul rand, pe performantele de business inregistrate de companiile listate. Management Board-ul Asseco South Eastern Europe, il are ca presedinte pe Piotr Jelenski, CEO, fiind alcatuit din directori din Croatia, Romania, Serbia, Turcia si Polonia. Din Romania, Calin Barseti face parte din Management Board-ul Asseco SEE, fiind si membru al board-ului Asseco SEE Romania si CEO System Integration atat la la nivel local, cat si al componentei de System Integration la nivel regional.


Calin Barseti, Asseco SEE Romania

"Cred ca efiecienta de care a dat dovada Management Board-ul ASEE, lucru recunoscut si confirmat de studiul realizat in Polonia, este rezultatul unui efort colectiv, a coordonarii actiunilor, a unei strategii bine conturate care a fost aplicata cu consecventa si a competentei profesionale si de management a board-urile din toate tarile care fac parte din grup. Insa acest lucru nu ar fi fost posibil fara performantele obtinute de cei 1.500 de angajati, a managerilor unitatilor de business pe diferitele paliere care compun portofoliul de produse, servicii si solutii al Asseoc SEE", declarat Calin Barseti, Asseco SEE Romania.
Asseco South Eastern Europe este listata la Warsaw Stock Exchange din 2009. Compania are in componenta entitati de business in 13 tari din zona Balcanilor (Romania, Serbia, Croatia, Bulgaria, Moldova, Macedonia, Muntenegru, Slovenia, Macedonia, Kosovo, Turcia, Albania, Bopsnia-Hertegovina), fiind cel mai important furnizor de solutii bancare in acesta regiune. 10 din cele mai importante banci din regiune sunt beneficiarii implementarii solutiilor Asseco SEE. In Romania, Asseco SEE functioneaza din anul 2007, fiind rezultatul unui proces de achizitii si fuziuni (Net Consulting, FIBa Software si Probass) care s-a finalizat in anul 2010. In mod constant compania se situeaza printre cele mai importante companii IT din Romania ca furnizor de sisteme, solutii si servicii IT integrate si dezvoltator de aplicatii pentru domeniul financiar-bancar.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite