Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Stocare >> Stiri si comunicate

Fujitsu anunta noi performante pentru sistemele de stocare pe disc

29 Februarie 2012



Fujitsu anunţă astăzi că sistemele modulare de stocare pe disc ETERNUS DX oferă cea mai rapidă viteză de acces şi recuperare a datelor din industrie, cu cel mai mic raport performanţe-preţ din gama sistemelor de stocare mid-range cu două controlere. De la lansarea sa, în mai 2011, cea mai nouă generaţie de sisteme entry-level, axate pe oferirea unor operaţiuni cât mai flexibile şi o siguranţă imbatabilă a datelor, a făcut un salt calitativ important faţă de generaţia anterioară, deţinătoare a mai multor recorduri la această categorie. Viteza de procesare şi raportul calitate-preţ au o influenţă directă asupra productivităţii utilizatorului şi a recuperării investiţiei sale. Sistemele de stocare ETERNUS DX sunt cele mai bune din clasa lor la rularea aplicaţiilor bazate pe operaţiuni tranzacţionale, cum sunt bazele de date, serverele de email, medii bancare şi de telecomunicaţii, şi alte activităţi cu procesare intensă a datelo in maniera online.
Alisdair Manning, şeful de echipă de la ALMA Archive Subsystem, Observatorul European Sudic, explică de ce au preferat sistemele de stocare pe disc ETERNUS DX pentru a explora universul: „Radiotelescoapele solicită la maximum sistemele de stocare. După ce am cântărit mai multe opţiuni, performanţele imbatabile şi rata de recuperare a investiţiei oferite de modelele ETERNUS DX ne-au convins să alegem Fujitsu.”
Seturile de teste independente la care Consiliul pentru Performanţa Sistemelor de Stocare (SPC, o corporatie non-profit) a supus sistemele de stocare pe disc ETERNUS DX80 S2 de la Fujitsu au dovedit că, lucrând la un nivel de solicitare de 100%, sistemul oferă o rată de acces a datelor şi o viteză a operaţiunilor (cunoscută în mediile tehnice ca IOPS™) de 34.995,02 IOPS . Rezultatele sunt comparabile cu viteza record înregistrată de modelul S1 la testele din 2009, de 19.492,86 IOPS. Diferenţa reprezintă o îmbunătăţire semnificativă, de aproape 80%, a vitezei şi performanţelor noului ETERNUS DX80 S2 faţă de soluţia ETERNUS DX80 S1 în ceea ce priveşte scrierea, accesarea şi stocarea datelor. De asemenea, SPC demonstrează că sistemele de stocare Fujitsu ETERNUS DX80 S2 au un raport performanţe-preţ mai bun decât cel înregistrat de predecesoarele lor, de la 3,45$ pe SPC-1 IOPS la 2,25$ pe SPC-1 IOPS. Ceea ce înseamnă că actuala generaţie oferă cu 35% mai multă valoare pentru preţul său de vânzare.
“Scalabilitatea, nu doar a capacităţii de stocare, ci şi a performanţelor şi nivelelor de servicii oferite devine un criteriu esenţial pentru clienţi în alegerea soluţiilor de management al datelor. Familia ETERNUS DX excelează la toate aceste capitole, iar rezultatele acestor teste o demonstrează din plin” declară Marcus Schneider, Head of Product Development Group Storage la Fujitsu Technology Solutions.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite