Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

UniCredit Tiriac Bank deschide prima e-sucursala

29 Februarie 2012UniCredit Ţiriac Bank invită utilizatorii de Internet să treacă pragul virtual al primei sucursale deschisă de o bancă din România pe Facebook: e-Sucursala UniCredit Ţiriac Bank.
Unul dintre cele mai importante avantaje ale e-Sucursalei este opţiunea click-to-chat. Prin intermediul acestui serviciu, vizitatorii e-Sucursalei UniCredit Ţiriac Bank pot cere informaţii live de la consultanţii băncii, fără a părăsi platforma de socializare, după acelaşi program de funcţionare pe care îl are şi Info Center-ul băncii.


„Consultanţii băncii stau la dispoziţia celor interesaţi cu informaţii şi sfaturi despre produsele şi serviciile noastre. Acest lucru se realizează într-o sesiune privată şi securizată de chat. Am gândit acest proiect pentru a construi un dialog real şi util cu persoanele care ne vizitează pagina”, a declarat Anca Nuţă, director al departamentului Identitate şi Comunicare în cadrul UniCredit Tiriac Bank.


Potrivit reglementărilor în vigoare, utilizatorii pot furniza date personale prin intermediul click-to-chat, iar în cazul în care sunt necesare date confidenţiale se stabileşte de comun acord cum se va continua convorbirea (telefonic sau într-una dintre sucursalele băncii). În plus, odată intraţi în e-Sucursala UniCredit Ţiriac Bank, utilizatorii de Facebook au la dispoziţie o serie de servicii şi informaţii utile în interacţiunea cu banca atât în mediul online cât şi în cel offline:


•acces facil la Online B@nking & Business Net;
•pot descărca broşuri despre serviciile şi programele UniCredit Ţiriac Bank, destinate persoanelor fizice sau juridice;
•pot consulta harta UniCredit Ţiriac Bank pentru a localiza cea mai apropiată sucursală, ATM sau BNA din reţea;
•pot consulta cursul valutar, actualizat în timp real.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite
Dan Ardelean
BunÄ ziua, Societatea SC.MINEELLI.SRL,din Municipiul Satu Mare,cu domeniul de activitate : închirieri spaÈii comerciale,vÄ stÄ la dispoziÈie cu o ofertÄ atractivÄ Ã®n cazul în care doriÈi înfiinÈarea unei noi sucursale sau alegerea unei noi locaÈii pentru sucursala existentÄ. SpaÈiul(imobilul) oferit este situat în unul dintre cele mai aglomerate zone din oraÈ. PoziÈia acestui spaÈiu este foarte bunÄ , situat lângÄ o staÈie RATB Èi de o trecere de pietoni,dispunând de un vad excelent,expunere generoasÄ la stradÄ cu trafic rutier Èi pietonal intens.LocaÈia deÈine o parcare proprie (700 mp) îngrÄditÄ Èi asiguratÄ cu o poartÄ automatizatÄ acÈionatÄ de la telecomandÄ fiind pusÄ la dispoziÈia chiriaÈului. Pentru mai multe detalii accesaÈi http://www.mineelli.ro DacÄ aceastÄ locaÈie întruneÈte aÈteptÄrile dumneavoastrÄ,nu ezitaÈi sÄ ne contactaÈi. MulÈumim, Cu consideraÈie, Dan Ardelean
02 Martie 2012, 10:31:34