Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Tip Continut

Samsung îşi protejează clienţii cu G Data MobileSecurity

01 Martie 2012G Data MobileSecurity protejează eficient smartphone-urile și tabletele PC împotriva aplicațiilor periculoase și a spionajului. Samsung a hotărât să nu își lase utilizatorii fără protecție şi a optat pentru securizarea dispozitivelor oferindu-le protecție "Made in Germany". Cu G Data MobileSecurity compania coreeană oferă clienţilor săi una dintre cele mai eficiente soluții de securitate pentru smartphone-uri şi tablete - complet gratuit. O versiune completă, cu valabilitate de 12 luni, este deja disponibilă ca download pentru toţi clienţii Samsung în magazinul de apps-uri al producătorului.
Soluţia de securitate pentru orice tip de smartphone şi tabletă PC cu sistem de operare Android oferă caracteristici complete de securitate. G Data MobileSecurity asigură protecție și securitate eficientă pentru navigare pe Internet și pentru apeluri telefonice.
Ușurința cu care se pot verifica autorizările permite utilizatorilor să supravegheze aplicaţiile instalate şi să știe exact care dintre acestea pot trimite SMS-uri sau pot accesa Internetul. Cu G Data MobileSecurity, utilizatorii își pot proteja identitatea şi datele personale, conținutul confidenţial, cum ar fi mesajele, e-mailurile şi fotografiile, împotriva aplicațiilor malware şi spyware.
Caracteristici principale:
- Scanare la cerere;
- Verificare a aplicațiilor în timpul instalării;
- Verificare a tuturor aplicațiilor pe bază de blacklist;
- Verificare a autorizațiilor pentru toate aplicațiile instalate;
- Executare de update-uri prin intermediul software-ului de update-uri Android.
Doar 5 % din totalul utilizatorilor de smartphone-uri şi tablete PC și-au protejat dispozitivele împotriva atacurilor cibernetice cu o soluţie de securitate - acesta este rezultatul unui sondaj din 2011 efectuat de către institutul de cercetare de piaţă Juniper Research. "Smartphone-urile şi tabletele sunt utilizate astăzi ca PC-uri și există un app echivalent pentru fiecare tip de aplicaţie. Acest lucru înseamnă că utilizarea de soluţii de securitate puternice ar trebui să fie obligatorii pentru astfel de dispozitive. Prin urmare, suntem încântați că am încheiat un parteneriat cu Samsung, lider de piaţă pe acest segment", a declarat Helmut Reketat, Global Sales Director al G Data Software AG.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite