Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

Novensys își menține poziția de lider în implementarile Microsoft Dynamics în România

05 Martie 2012



Novensys se situeaza din nou pe primul loc în clasamentul partenerilor în ceea ce privește implementarile de soluții de business Microsoft Dynamics în România. Ultimele evoluții ale afacerii în direcția consolidarii pe direcția Microsoft Dynamics, au adus pentru Novensys o performanța remarcabila: primul loc în toate clasamentele Microsoft Dynamics la jumatatea anului – general, per produse ERP, ca numar de clienți noi. Aceste rezultate reprezinta confirmarea unui parteneriat de succes derulat între Novensys și Microsoft începând cu 2004, compania marcând un îndelungat istoric de performanțe înregistrate la bilanțurile intermediare și de închidere de perioada fiscala realizate de Microsoft.
"În primele 6 luni ale anului fiscal 2012, Microsoft a înregistrat o creștere foarte buna a vânzarilor de soluții ERP și evoluții foarte bune în toate segmentele de clienți, în condițiile unei piețe considerate de analiști ca fiind mai degraba stagnanta. Cu un portofoliu de soluții performante și inovații în domeniul mobilitații și modelelor de livrare în cloud, planificam creșterea cotei de piața a soluțiilor de business Microsoft în România, în strânsa colaborare cu parteneri de talia Novensys", a declarat Sanda Boboc, ERP Solution Sales Lead Microsoft România.
Novensys ocupa primul loc al clasamentului având rezultate excelente în ceea ce privește cifra de vânzari Microsoft Dynamics (ERP și CRM), cifra de vânzari AX, cifra de vânzari NAV precum și cel mai mare numar de clienți ERP. Preluarea echipei dedicata soluțiilor Dynamics NAV a AGER SOLUTIONS, ce a avut loc la începutul acestui an, întarește poziția Novensys, atât ca potențial de business, cât și ca echipa și acoperire a pieței, fiind îndeplinite în acest fel precondițiile necesare ocuparii poziției de partener lider Microsoft Dynamics pentru Nonvensys.
„Suntem mândri sa fim cel mai bun partener pentru soluții Microsoft Dynamics. Aceste rezultate intaresc faptul ca avem cei mai buni specialiști din piața, este dovada ca partenerii noștri se pot baza în continuare pe noi. Novensys va continua sa contribuie la promovarea, cât și la implementarea cu succes a produselor Microsoft, fiind cunoscut ca deja ne numaram printre promotorii noilor soluții lansate de Microsoft de curând, Dynamics AX2012, Dynamics NAV7, CRM 2011. În plus, ne menținem flexibilitatea pentru a pastra poziția în avangarda integratorilor de sisteme; suntem de aceea preocupați de tot ce este nou în zona noastra de activitate și focus, dorind sa venim în întâmpinarea pieței cu modele de licențiere flexibile – prin extinderea competențelor noastre în zona de SaaS și aplicații gazduite, în cloud", a menționat Cezar Golumbeanu, CEO & President of the Board.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite