Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Stocare >> Stiri si comunicate

Asociere Teradata - Hortonworks pentru managementul Big Data cu Apache Hadoop

05 Martie 2012Teradata și Hortonworks au semnat recent un parteneriat pentru dezvoltarea unor soluții comune dedicate managementului volumelor mari de date (Big Data) bazate pe tehnologia Apache Hadoop. Parteneriatul are ca scop transformarea Apache Hadoop intr-un instrument enterprise de valorificare a celor mai diverse tipuri de informații. Utilizatorii vor fi capabili să incarce și să rafineze rapid date multi-structurate, multe ignorate în mediile de business actuale, pentru fundamentarea celor mai bune decizii. Teradata si Hortonworks vor oferi suport comun pentru dezvoltarea unei arhitecturi care să capteze și exploateze toate aspectele volumelor mari de date (Big Data), iar companiile vor putea rezolva problemele de business într-un manieră nou și inovatoare.
Parteneriatul va exploata competențele și portofoliul Teradata din domeniul datawharehouse și bigdata analytics combinate cu Hortonworks Data Platform și serviciile integrate adiacente. Oficialii celor doua companii consideră că portofoliile Teradata și Hortonworks sunt complementare și împreună vor putea accelera procesul de dezvoltare a unei noi familii de instrumente de business analytics bazate pe Apache Hadoop.
Parteneriatul este multianual și include partajarea de resurse, proiecte și activități comune de marketing etc. Alaturi de Hortonworks, Teradata a semnat contracte similare și cu alti vanzatori de Hadoop, aratand intentia de a deveni vectorul principal pe aceasta tehnologie.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite