Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

5 noi traininguri la Academia EBS

06 Martie 2012



EBS aanunţat pentru anul 2012 o ofertă complexă de traininguri în zonele de tehnologie SAP, .NET, JAVA, Microsoft, Embedded şi Mobile.

De la începutul anului şi până în prezent EBS a înregistrat deja 75 de cursanţi pentru 5 noi traininguri în domeniile mai sus menţionate.

Având în vedere că unul dintre pilonii care stau la baza culturii organizaţionale în EBS este reprezentat de investiţia în dezvoltarea profesională şi tocmai pentru a pune în practică aceasta viziune, EBS şi-a creat propria infrastructura educaţionala, mizând astfel pe un succes garantat în dezvoltarea profesională a propriilor angajaţi.

„Echipa EBS a lucrat intens pentru a asigura o structură cuprinzătoare a sectorului de training prin implicarea unor traineri care demonstrează capacităţi remarcabile în dezvoltarea, implementarea şi gestionarea informartiilor de specialitate. Trainingurile noastre acoperă atât zona de dezvoltare şi formare profesională a tinerilor programatori, cât şi cea de finisare a seniorilor prin traininguri de Architecture”, a declarat Adela Negru, Senior Career Development Consultant.

Începând cu 2011 EBS şi-a focusat atenţia în mod special asupra formarii şi dezvoltării profesionale, lansând oficial Academia EBS, un adevărat motor în descoperirea unor noi competente, necesare atât organizaţiei în proiectele pe care le derulează împreună cu clienţii de talie mondială, cât şi angajaţilor în optimizarea calităţii lor profesionale.

Curricula Academiei EBS număra până în prezent peste 60 de traininguri în domeniul IT în toate filialele companiei din ţară, până în acest moment numărul cursanţilor ajungând la 125.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite